tercihiniz ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sen-ol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
otomobil sizin için acil bir durum değilse. biraz bekleyerek daha fazla para yatırabilirim derseniz. 2004 model corsa alın derim. ayrıca 100.000kmde 2000 model gls 13,500 etmez. ben 40.000'de gls'mi 13.000'e aldım ve acele etmeseydim daha uyguna bile bulabilirdim.

Temiz ve bakımlıysa Palio daha uygun bence. Ayrıca Corsaya çok yüksek fiyat çekmişler.

palioyu al ayrıca 2000 model dti corsa demiş bi arkadaş kesinlikle tavsiye etmiyorum , arkadaşım aldı , aldığı günden beri motor problemleri yaşıyor , çok yakıyor vs ,vs ...

km düşük genc filan diyosunuzda piyasa şirketten cıkma palio-albea kaynıyor;)
km düşürülüncede anlaşılmıyor;)

dikkat etmek lazım....

Palio'dan memnun olan kimseyi tanımıyorum.

Palio'dan memnun olan kimseyi tanımıyorum.
benim açtığım konuların birinde forumlarda vardı bir 112 ci arkadaşımız yazmış, palio ile büyük kaza yapıpta sağ kalan hiç yaralı görmedim diye, bunu da düşünün bence, corsa pahalı bence. renk önemli araçta satarken. beyaz, gri ve kırmızı corsa yı satarken avantajdır, lacivert ve siyahta zorlanırsınız, dti ler motor problemi çıkarıyor, tabiki bunlar benim düşüncelerim, sizin kanınız hangisine kaynadıysa onu seçin, şimdiden hayırlı olsun. not: efe arkadaşıma renk konusundaki yorumumun açıklaması olarak: benim de lacivert tipom vardı eskiden satmaya gittiğimde galericiler fiyatını düşürdü, en büyük etkende fiyattaki düşmenin rengiymiş onlara göre, çok sevdiğim arabamı ne hallere düşürdüler, sonunda arabamı 112 deki şöfor arkadaşıma satmıştım, özetle galericilerin ayağına giderseniz arabanızı yerden yere vuruyorlar, rengi, boyası, km.si vb. Allah bizleri çok sevdiğimiz arabalarımızdan ayırmasın. saygılar.​

Son düzenleme:
benim açtığım konuların birinde forumlarda vardı bir 112 ci arkadaşımız yazmış, palio ile büyük kaza yapıpta sağ kalan hiç yaralı görmedim diye, bunu da düşünün bence, corsa pahalı bence. renk önemli araçta satarken. beyaz, gri ve kırmızı corsa yı satarken avantajdır, lacivert ve siyahta zorlanırsınız, dti ler motor problemi çıkarıyor, tabiki bunlar benim düşüncelerim, sizin kanınız hangisine kaynadıysa onu seçin, şimdiden hayırlı olsun.

Renk konusunda yaptığınız ayrımları neye göre yaptığınızı anlamadım. Kirlenme falan mı? Çünkü mesela benim lacivert corsam var ve beyaz ve gri bir corsa asla tercih etmezdim, yani demeye çalıştığım bu zevkle alakalı birşey değil mi?

Arkadaşım ben senin yerinde olsam o paraya başka arabalar da bakardım ama illaki bu ikisi diyosan bence corsa. Corsa neden bilmiyorum ama çok güzel geliyo bana palio fiat nede olsa ve çok basit bir araba diye düşünüyorum hem 1,2 motor seni bilmem ama beni çıldırtır heralde klima var diyosun ama 1,2 de klimayı açınca nolur herkes bilir. Ben benim 1,4 corsada da klima açınca rahatsız oluyorum var sen bir de 1,2 palioyu düşün.

1.2 palioların güçsüz kaldığı ve bu nedenle çok yaktığını duydum, iyice araştırmak lazım.

Geri