teybım calısmıyor

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar gunaydın dun sabah arabam soguktan dolayı calışmadı bende bıraz zorlayınca aku bıttı aku takvıyesı ıle calıstırmak ıstedım ama arkads kutup baslarını yanlıs bagladı ve cızzzztt sesınden sonra aku kutup bası uctu sonra arabayı calıstırdım ve teypım calısmadı ama bundan ama soguktan bılmıyorum sımdı calısmıyor dıyer hersey calısıyor sınyaller klıma merkezı kılıt falan ama teyp calışmıyor dunde yol bılgısayarı kendını sıfırladı neden olabılır acaba )akuyu sokmedım dıkkat edın)

aküyü tamamen sökmesen de takviye aküsü ters bağlanmaya kalkışıldığı için, o çızlama anında, iki akü birbirini nötürledi yani adeta kısa devre yaptığı için, araç kısa bir süre de olsa elektriksiz kaldı, akü sökülmüş gibi oldu yani.

teyp çalışmıyor derken yani hiç bir ışık uyarı falan yok mu? ya da kod mu istiyor?

yol bilgisayarında hiç arıza kodu vermedi yani hayret? teybin sigortası atmış olmalı.

teyp de hıc tık yokmu? safe felan yazmıyormu

hayır hayır hıc calısmıyor code ıstese forum sayesınde nasıl gırılecegını bılıyorum ama hıc cıt yok ısıkda yok

tamam o zaman, teybi besleyen kabloların üzerinde veya sigorta kutusunda bir sigorta vardır onu bulup kontrol edin. eğer atık değilse teybin içi açılacak.

sıgortalar baktım akıt goremedım taybı sokmeye kalkıssam nasıl sokerım yokmu resımlı anlatımı

teyp sigortası teybi besleyen kabloların ya da soketin üzerinde olabilir. bunu görebilmek için teybi sökmen gerekir. teybin dört yanında birer delik varsa, o deliklere sokulan basit bir aparat oluyor onunla sökmek gerekir. veya, o deliklere girebilecek dört tane tel çubuk bulup. dördünü de aynı anda sokup teybi çekerek çıkarmaya çalışabilirsin.

teyp sigortası teybi besleyen kabloların ya da soketin üzerinde olabilir. bunu görebilmek için teybi sökmen gerekir. teybin dört yanında birer delik varsa, o deliklere sokulan basit bir aparat oluyor onunla sökmek gerekir. veya, o deliklere girebilecek dört tane tel çubuk bulup. dördünü de aynı anda sokup teybi çekerek çıkarmaya çalışabilirsin.
dıkkat edersen bu benım ısım ben bunu yapıp resımlı anlatım seklınde buraya koyacagım umarım sorunu bulurum sagol

ben genelde imzalara dikkat etmem pardon. sorduğun için cevap vereyim dedim. kolay gelsin!

Geri