teybım calısmıyor

benımkınde 32 numara yol bılgısayarı ve teyb gosterıyor ama yol bılısayarı calısıyor sımdılık o zaman sıfırlamısdı sıgorta atsa sımdıde calışmaz degılmı elımle ıcerı kadar yokladım ama ayrılan bır soket goremedım bır daha bakıyım

teybe hiç mi elektrik gelmiyor? ne bilim ekran ışığı da mı yanmıyor, saçma sapan da olsa ekran da hiç mi birşey yok ? hiç elektrik yok gibi mi her şartta ?

arkadaslarım bu sınırle bır kalktım gıttım oturdum dıreksoyana aldım elıne tornavıda pense actım o ınanılması zor soketı koruyucuyu cıkarttım altında 7,5 amperlık kırmızı acılmadan gorulmeyecek sıgorta ve sıgorta booommmm sıgorta yuvasında baska7,5 yok yarın alır yenısını takarım sızede resımlı anlatımın gosterırım ok cok sevındım ya

tesekkur ederımde cok zor oldu hem daha cozmus degılım yarın elektrıkcıden bır sıgorta alıyım takıyım ondan sonra resımle anlatacagım zorlugunu

elektrikçiden sigorta almasan bile bildiğimiz çok telli kabloların tellerinin bir tanesi 3 amperdir. iki tane teli burup atık sigorta tüpünün başlarına lehimle, lehim yoksa sarıp tutturuver yuvasına geçir. 6 emper bişey değiştirmez. teybin sesini sonuna kadar açarsan uzun süre belki atar. teybe zararı yoktur. zaaten 7,5 A sigorta bulabilirmisin bilmem.

onu ısde yapıyorum ama benım kendı ısım saglam olsun derım bulur buluşturur onu yaparım cunku sesı cok acarım

Bende de teybimi açınca safe diyor ses yok ne yapabilirim?

aküyü tamamen sökmesen de takviye aküsü ters bağlanmaya kalkışıldığı için, o çızlama anında, iki akü birbirini nötürledi yani adeta kısa devre yaptığı için, araç kısa bir süre de olsa elektriksiz kaldı, akü sökülmüş gibi oldu yani.

teyp çalışmıyor derken yani hiç bir ışık uyarı falan yok mu? ya da kod mu istiyor?

Safe yaziyor bende de ne yapabilirim

Benim aracımda da aynı sorun oldu akü takviyesinde paylasacagım görüntüde resim yakaladım ses acma veya herhangi bi düğmeye bastıgımda kapanıyor ama ses filan hiç yok çözüm bulan oldumu acaba
5a2c22b86b9697091d1c921cfbc3832c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri