teybım calısmıyor

O Vidalari Sokmem Teybi Sokmemi Saglamadi Cekiyorum Gelmiyor Sanki Aksesuar Olarak Duruyor O Vidalar

o vidaları söktükten sonra işte o dediğim çubukları sokup içerideki kilit mekanizmasını serbest bırakmak gerekir. vidalar sadece deliği kapatmak için aksesuar dediğin gibi.

Oldu Bakacam Simdi De Disarisi Cok Soguk

Teybi Soktum Arkasinda Onunde Sigorta Yok Sigorta Kutusunda Tam Sigorta Numarasinida Bulamadim Bilen Varmi Tam Sigorta Numarasini

o zaman, teybi besleyen kablolarda elektrik olup olmadığına bir bak avometre ile. avometre yoksa 12 voltluk bir ampul kullan. teyp soketinde kırmızı kablo bellidir veya power diye belirtilmiştir biryerde. bu kablo üzerinde plastik bir paket içerisindedir sigorta.yani sigorta kutusunda olduğunu sanmıyorum ama orda da olabilir.

kablo boyu bır haylı kısa cekıyorum dısarı alamıyorum ama elımle yokladım sıgorta gıbı bır sey goremedım burda degıl sanırım yokmu elektrıkcı opel ustası yardımcı olamıyacakmısınız teybım calısmıyor

bu durumda opel ustası diye bişey yok. hiçbişey yapamıyorsan aracın tesisatı ile uğraşmak yerine teybi harici bir güç kaynağına, mesela aküye direk bağla, teyp üzerinde yazar hangi soket pininin + besleme olduğu, teyp kasası da zaaten - dir. emanetten bağla teyp ışıkları yanarsa sağlamdır. o zaman araba tesisatına baktırırsın bir oto elektrikçiye. sigorta atmıştır yerini bulur.

dogru dıyorsunda bunu becerırırımde ama teyb sadece yuvadan cıkıyor seyyar kablo yada soketlı degıl kaplodan ayıramıyorum zaten bunu tasınabılır bır hale getırebılsem bakacagım ıcıne falanda cıkmıyor

teybin kablolardan ayrılmaması ilginç benim araçta kablolar bir soket ile tamamen ayrılıyordu. o zaman şuna bak. teybin yuvasına bir el lambası ile aydınlatarak bak. belki ileride bir soket vardır birbirinden ayrılabilen. yani olmaması mümkün değil ya nerde görülmüş.

Son düzenleme:
sigorta panelinde alttaki sıradan 8. teyp sigortasıdır (34 numara ) ayrıca teyp ve yol bilgisayarı ikisi de aynı sigortaya bağlı. ama bu dediğim astra G'de . sende aynımıdır bilemem. arkadaşın yukarda dediği akü olayı nötrleme yaptığı dogrudur yoksa o atlamayı yapmazdı. teybin sigortası da arkasında değil sigorta panelinde. teybe birşey olmadan sigortaya olmalı ki. sigortada da sorun yoksa daha başka birşey diyemem.

Geri