10 Nis 2014 #1 K kamil88 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 arac teybim yüksek seste ses kesiliyor daha önce yoktu yeni başladı teybi kapatıp açınca normale dönüyor ama ses biraz fazla olunca kesiliyor
arac teybim yüksek seste ses kesiliyor daha önce yoktu yeni başladı teybi kapatıp açınca normale dönüyor ama ses biraz fazla olunca kesiliyor
10 Nis 2014 #2 okican Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör 35-İzmir Katılım 15 Ağu 2008 Mesajlar 3,471 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 50 Normal aşırı yüklenince orjinal üniteler koruma amaçlı sesi keser. bazen de araç içi çok sıcak olduğunda aynı şekilde kesiyor.
Normal aşırı yüklenince orjinal üniteler koruma amaçlı sesi keser. bazen de araç içi çok sıcak olduğunda aynı şekilde kesiyor.
10 Nis 2014 #3 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 teybin çıkış kısmına 12 volt fan takarsan ses kesmez
11 Nis 2014 Konuyu Başlatan #4 K kamil88 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 beyaz guvercin' Alıntı: teybin çıkış kısmına 12 volt fan takarsan ses kesmez Genişletmek için tıkla ... teyp ısınmasıyla alakalı değil ilk açtığımdada yapıyor ses 30 geçtiğinde birden ses gidiyor teyp kapa açyapınca tekrar normal ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:19 ---------- okican' Alıntı: Normal aşırı yüklenince orjinal üniteler koruma amaçlı sesi keser. bazen de araç içi çok sıcak olduğunda aynı şekilde kesiyor. Genişletmek için tıkla ... daha öncesinde yapmıyordu kendim denemek için arada açıyordum ama yeğenim ses aşırı açıkken uzun süre dinlemiş ondan sonra başladı
beyaz guvercin' Alıntı: teybin çıkış kısmına 12 volt fan takarsan ses kesmez Genişletmek için tıkla ... teyp ısınmasıyla alakalı değil ilk açtığımdada yapıyor ses 30 geçtiğinde birden ses gidiyor teyp kapa açyapınca tekrar normal ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:19 ---------- okican' Alıntı: Normal aşırı yüklenince orjinal üniteler koruma amaçlı sesi keser. bazen de araç içi çok sıcak olduğunda aynı şekilde kesiyor. Genişletmek için tıkla ... daha öncesinde yapmıyordu kendim denemek için arada açıyordum ama yeğenim ses aşırı açıkken uzun süre dinlemiş ondan sonra başladı
11 Nis 2014 #5 serkan44 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2014 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 merhaba arkadaslar aracı yenı aldım 1,6 astra Essentia aldım double teyp takacam ama kac INÇ " ?
11 Nis 2014 #6 okican Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör 35-İzmir Katılım 15 Ağu 2008 Mesajlar 3,471 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 50 serkan44' Alıntı: merhaba arkadaslar aracı yenı aldım 1,6 astra Essentia aldım double teyp takacam ama kac INÇ " ? Genişletmek için tıkla ... piyasada max 7 inc var
serkan44' Alıntı: merhaba arkadaslar aracı yenı aldım 1,6 astra Essentia aldım double teyp takacam ama kac INÇ " ? Genişletmek için tıkla ... piyasada max 7 inc var
23 Eyl 2014 #7 O orkun00 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eyl 2014 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 asiri yuklemede kesme yapar hocam
23 Eki 2014 #8 salihsti Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eki 2014 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 0 olanalr gayet normal teybin gücü yeterli gelmiyor demek ki, eğer amfi takarsan bu sorunu yaşamazsın
27 Ara 2014 #9 T the_one Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Orjinal teybe amfi takma öneriside enteresan gerçekten. Bendede aynı sorun var ve ses bi seviyeden sonra kesik kesik gelmeye başlıyor çıkış entegrelerinde bir sorun olabilir, çözüme ulaşan buradan sonucu paylaşırsa çok faydalı olacak.
Orjinal teybe amfi takma öneriside enteresan gerçekten. Bendede aynı sorun var ve ses bi seviyeden sonra kesik kesik gelmeye başlıyor çıkış entegrelerinde bir sorun olabilir, çözüme ulaşan buradan sonucu paylaşırsa çok faydalı olacak.
1 Şub 2015 Konuyu Başlatan #10 K kamil88 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 sorun çözüldü pandizottaki hopallörlerin midleri yanmış kısadevre yapıyormuş değiştirdim düzeldi