Ynt: Black and tomacco in the Emirgan....(yeni resimler eklendi...)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin..
Maşallah, Allah kaza bela vermesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim.drcoach link' Alıntı:Golgeler, yansimalar, siyah ve AFL. Muthis. greatt
Teşekkür ederim.çellocu link' Alıntı:Maşallah, Allah kaza bela vermesin..
Biliyorum.Bülent abi ile bu işi haftasonu halledeceğiz inşallah. thnxxBiG_BOSS ® link' Alıntı:walla araç parlamış gıcır gıcır yakıyor ortalığı greatt
nacizane tavsiyem plaka çerçevesini çıkartıp güzelce silikonla yapıştırın daha şık duruyor
Google chrome daha iyitomacco link' Alıntı:şirketin lap topunda bu sayfayı firefoxta açmak istediğimde fira fox çöküyor, resim sayısından mı kaynaklı acaba?yoksa lap topun nefesimi yetmiyor?
tomacco link' Alıntı:Şirketin lap topunda bu sayfayı firefoxta açmak istediğimde fira fox çöküyor, resim sayısından mı kaynaklı acaba?yoksa lap topun nefesimi yetmiyor?
800x800 'e düşürmemiş, çözünürlükler 4000 ditomacco link' Alıntı:ben imageshack uploader programı ile yükledim o kendisi düşürdü 800*800 çözünürlüğüne demekki yetmemiş.Hakan Bey siz gerekeni yaparsınız vakit olursa
dün 2 saatte anca yükledim siteye sürekli hata aldım.
Bülent abi bende fark ettim chrome da çökme olmadan açıyor.Şirket lap topu i5 4 gb ram var fakat ekran kartı intel hd graphics herhalde birazda ondan.
evdeki bilgisayarımda 1gb ati radeon 4650 ekran kartı var kasılma fazla olmuyor. ;D
800x800 'e düşürmemiş, çözünürlükler 4000 diHaKaN link' Alıntı:[quote author=tomacco link=topic=2865.msg62372#msg62372 date=1322511434]
ben imageshack uploader programı ile yükledim o kendisi düşürdü 800*800 çözünürlüğüne demekki yetmemiş.Hakan Bey siz gerekeni yaparsınız vakit olursa
dün 2 saatte anca yükledim siteye sürekli hata aldım.
Bülent abi bende fark ettim chrome da çökme olmadan açıyor.Şirket lap topu i5 4 gb ram var fakat ekran kartı intel hd graphics herhalde birazda ondan.
evdeki bilgisayarımda 1gb ati radeon 4650 ekran kartı var kasılma fazla olmuyor. ;D