Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim.drcoach link' Alıntı:Golgeler, yansimalar, siyah ve AFL. Muthis. greatt
Teşekkür ederim.çellocu link' Alıntı:Maşallah, Allah kaza bela vermesin..
Biliyorum.Bülent abi ile bu işi haftasonu halledeceğiz inşallah. thnxxBiG_BOSS ® link' Alıntı:walla araç parlamış gıcır gıcır yakıyor ortalığı greatt
nacizane tavsiyem plaka çerçevesini çıkartıp güzelce silikonla yapıştırın daha şık duruyor![]()
Google chrome daha iyitomacco link' Alıntı:şirketin lap topunda bu sayfayı firefoxta açmak istediğimde fira fox çöküyor, resim sayısından mı kaynaklı acaba?yoksa lap topun nefesimi yetmiyor?
tomacco link' Alıntı:Şirketin lap topunda bu sayfayı firefoxta açmak istediğimde fira fox çöküyor, resim sayısından mı kaynaklı acaba?yoksa lap topun nefesimi yetmiyor?
800x800 'e düşürmemiş, çözünürlükler 4000 ditomacco link' Alıntı:ben imageshack uploader programı ile yükledim o kendisi düşürdü 800*800 çözünürlüğüne demekki yetmemiş.Hakan Bey siz gerekeni yaparsınız vakit olursa![]()
dün 2 saatte anca yükledim siteye sürekli hata aldım.
Bülent abi bende fark ettim chrome da çökme olmadan açıyor.Şirket lap topu i5 4 gb ram var fakat ekran kartı intel hd graphics herhalde birazda ondan.
evdeki bilgisayarımda 1gb ati radeon 4650 ekran kartı var kasılma fazla olmuyor. ;D
800x800 'e düşürmemiş, çözünürlükler 4000 diHaKaN link' Alıntı:[quote author=tomacco link=topic=2865.msg62372#msg62372 date=1322511434]
ben imageshack uploader programı ile yükledim o kendisi düşürdü 800*800 çözünürlüğüne demekki yetmemiş.Hakan Bey siz gerekeni yaparsınız vakit olursa![]()
dün 2 saatte anca yükledim siteye sürekli hata aldım.
Bülent abi bende fark ettim chrome da çökme olmadan açıyor.Şirket lap topu i5 4 gb ram var fakat ekran kartı intel hd graphics herhalde birazda ondan.
evdeki bilgisayarımda 1gb ati radeon 4650 ekran kartı var kasılma fazla olmuyor. ;D