The King...(Opel Astra GTC 1.6T 180hp) by Sercan Bal...

Ynt: The King...(Opel Astra GTC 1.6T 180hp) by Sercan Bal...

Sercan nedir arabanın sürüşte yaşattıkları, 5 kapıdan farkları?

Ben mi atladım yoksa paylaşmadın mı hala?

markopasa86 link' Alıntı:
Bişi vermeselerde dergiye adımı yazsınlar ki piyasada havamız olsun  8)

Sercan Kardeşim Dergiye adını yazmasalar bile Astracılar hepsi seni tanıyor.  ևünkü sitemizde ilk ve şu an için sanırım tek GTC' ci sensin.

izmirde bide sarı gtc vardı galiba

vigilante8 link' Alıntı:
Sercan Kardeşim Dergiye adını yazmasalar bile Astracılar hepsi seni tanıyor.  ևünkü sitemizde ilk ve şu an için sanırım tek GTC' ci sensin.
:) Türkiyede ilk mi değil mi bilmiyorum, Odak bizden ilk alan sensin demişti, başka bayilerde satış oldumu bilmiyorum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sercan nedir arabanın sürüşte yaşattıkları, 5 kapıdan farkları?

Ben mi atladım yoksa paylaşmadın mı hala?
Abi hep bir video çekecem çekecem diyorum sürekli bir mani çıkıyor, şöyle güzel bir video ile araç ile ilgili detayları paylaşmak iistiyorum, araya kar kış fln girdi öyle kaldı ama kısa bir süre içinde yapmak istiyorum böyle bir şey.

sahinakpul link' Alıntı:
izmirde bide sarı gtc vardı galiba

İzmir'deki sarı GTC Opel Türkiye'nin medya tanıtımı için plakalanan aracı. Bizde medyayız ne de olsa. ((:

Bu arada 265 km de 11.1 lt olan ortalama yakıt tüketimi şuan itibariyle 756 km de olan aracımın ortalama tüketimi 10.5 lt/100 km ye düşmüş durumda, ender durumlarda aracı bağırtmamın dışında  general_hoho normal şekilde kullanıyorum.

14235JPG_

wayy guzel kardesim sercan waaay,, iki aydır yokuz arkadaş siteyi sallamışşsın..... dostum hayırlı ugurlu olsun tekrar. içindeki sevinci hissettim yazdıklarını okuyunca. biran içimdeki uyuyan devin uyanmaya başladığını hissettim... ver gazı dostum  kızgınkırbac ver gazı...

türk_187 link' Alıntı:
wayy guzel kardesim sercan waaay,, iki aydır yokuz arkadaş siteyi sallamışşsın..... dostum hayırlı ugurlu olsun tekrar. içindeki sevinci hissettim yazdıklarını okuyunca. biran içimdeki uyuyan devin uyanmaya başladığını hissettim... ver gazı dostum  kızgınkırbac ver gazı...
Teşekkür ederim ֜mit Bey, sende bir kayboldun pir kayboldun valla, hiç organizasyonlara da geldiğin yok :) İyi dileklerin için teşekkür ederim, özelden attığın mesajları hemen cevaplıyorum.

Geri