Ynt: The King...(Opel Astra GTC 1.6T 180hp) by Sercan Bal...
yeni gördüm.. hayırlı olsun çok güzel bir makine greatt güle güle kullan..
yeni gördüm.. hayırlı olsun çok güzel bir makine greatt güle güle kullan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmirdeki Sarı GTC'yi İzmir Buluşması için Doğan Kardeşim getitdirdi sağolun çok keyifli bir buluşmaydı. Sanırım Türkiyede İlk GTC'ye sahip olan ise SERCAN arkadaşımız oldusahinakpul link' Alıntı:izmirde bide sarı gtc vardı galiba
Sercan bey kardesim, benim çocuk da baba beni unutuyorsun diye ağlıyor.... nefes alamadığım bir dönemi geride bıraktım. şimdi ara tatildeyiz. haftaya tempo yine başlıyor kızgınkırbacmarkopasa86 link' Alıntı:Teşekkür ederim Ömit Bey, sende bir kayboldun pir kayboldun valla, hiç organizasyonlara da geldiğin yok İyi dileklerin için teşekkür ederim, özelden attığın mesajları hemen cevaplıyorum.
Aman abi kendini tamamen arabaya verip çocuğu çoluğu ihmal etme sakın , bir sonraki organizasyona beraber gelirsiniz inşallahtürk_187 link' Alıntı:Sercan bey kardesim, benim çocuk da baba beni unutuyorsun diye ağlıyor.... nefes alamadığım bir dönemi geride bıraktım. şimdi ara tatildeyiz. haftaya tempo yine başlıyor kızgınkırbac
Şuan için ayarlanmış bir organizasyon yok, mayıs haziran gibi büyük abant buluşması yapmayı planlıyoruz ama o zamana kadar mutlaka ufak çaplı buluşmalar olacaktır.türk_187 link' Alıntı:inşallah dostum. yakında organizasyon var mı?
Vites geçişlerini genellikle 3 bin devir civarında yapıyorum, fakat yavaş yavaş bu değerleri yükseltmeye başladım, tüketimi düşürelim derken motoru köreltmeyelim sonra.sxn4 link' Alıntı:Start & Stop acik mi bu degerler elde ederken ? gayet iyi bence degerler , demek 1.4 T alsak 8- 8.5 L falan olcak, sizinki de 5000 km den sonra dikkat ederseniz 9 un altina dusecek gibi. Allah kaza vermesin