Ynt: The King...(Opel Astra GTC 1.6T 180hp) by Sercan Bal...
hocam çok güzel bee Allah kazasız belasız tadını çıkara çıkara kullanmayı nasip etsin.
hocam çok güzel bee Allah kazasız belasız tadını çıkara çıkara kullanmayı nasip etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markopasa86 link' Alıntı:86 km yi ben yaptım, 2 kere yeşilköye gidip geldim haliyle 86 km ye ulaştı araç , dediğin çizgiyi tam olarak anlayamadım sol ayna altından aşağı inen ve lastiğe doğru uzanan şeyi mi diyosun? Eğer o deilse yansımalardan kaynaklanıyor olabilir. İmzayı da birazdan değiştircem
Sağolasın Ender Beyçellocu link' Alıntı:Sercan tekrar hayırlı olsun, forumun gözbebeğine Allah kaza bela vermesin...
Olabilir Hakan Bey, teslim almaya gittiğimde aracın ön farlarda buğu gibi bir şey vardı, satış elamanı aracın üstündeki waxtan kaynaklanıyor dedi, ama kokunun ondan gelebileceği aklıma gelmedi açıkçası.HaKaN link' Alıntı:bu koku wax olmasın çünkü sıfır aracı waxlıyorlar
araç ısınınca bu wax eriyince koku yapıyor olabilir
Dünya ticaret merkezinin ordaki bimeksin otoparkı çok geniş ve akşam saatlerinde bomboş oluyor, bu tarz atraksiyonları genelde orda yapıyorumaktaş link' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belasız şürüşler
bu arada dün akşam bende yeşilköye çıkmayı düşünüodum son anda vazgeçtim karşılaşabilirdik