The Turk's gerçek olaylar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
*Bursa´da iki adam, uzun yolculukta tek kapılı arabada arkada oturan ve

sürekli tuvalet ihtiyacı duyan arkadaşlarını başını mermere vurarak öldürdü.

bu elemanda hak etmiş bir yerde :D

bence hepsi doğrudur burası türkiye patlayan doğalgaz borusuna cakmakla bakan bi ülkede yasıyoruz

İlginç

ya kafatasçı falan değilim abi ama neden internette buna benzer yazuılar slaytlar almış başını gidiyoda türk olduğumuz için gururlanacağımız pek bişi yayınlanmıyo acaba...
kompleksli takılılıyoruz böyle diğer ülkelerde hiç buna benzer şeyler olmuyo mu yani

Ben bir zamanlar TV de haberlerde izlediğim bir olayı anlatayım. Spiker olay yerinde ropörtaj yapıyor. Olay kısaca şu ; Karadeniz bölgesinde bir şehirde ayakkabı satışı yapan bir vatandaşımız dükkanını genişletmek için dükkanının bitişiğindeki dükkanı satın almış . İki dükkan arasındaki duvarı kaldırmak içinde pratik bir yol bulmuş ve bu iş için dinamit kullanmış. Tabii kendi dükkanı ve etraftaki bütün dükkanlar harabeye dönmüş

Spiker soruyor : Duvarı yıkarken tedbir almadınızmı?

cevap: Almaz olurmuyum, ayakkabı kutularının hepsinin üzerini gazete ile örtmüştüm.

Ben bir zamanlar TV de haberlerde izlediğim bir olayı anlatayım. Spiker olay yerinde ropörtaj yapıyor. Olay kısaca şu ; Karadeniz bölgesinde bir şehirde ayakkabı satışı yapan bir vatandaşımız dükkanını genişletmek için dükkanının bitişiğindeki dükkanı satın almış . İki dükkan arasındaki duvarı kaldırmak içinde pratik bir yol bulmuş ve bu iş için dinamit kullanmış. Tabii kendi dükkanı ve etraftaki bütün dükkanlar harabeye dönmüş

Spiker soruyor : Duvarı yıkarken tedbir almadınızmı?

cevap: Almaz olurmuyum, ayakkabı kutularının hepsinin üzerini gazete ile örtmüştüm.

güzel ülkemin ince fikirli insanı :kop: :kop: :kop:

bu olaylarda ancak yurdumda olurdu zaten :)

neredeyse yarısı gazteler ve televizyonlarda gördüm, tabi bu durum doğru olduklarını kanıtlamaz.
Tek gerçek var, bambaşka bir milletiz biz ne komplekslerimiz var ne de egolarımız. Aynen devam, biz acılı seviyoruz kardeşim...

Eskiden Laz, karadenizli, Trabzon lu diye başlardı. Gerçi yazanları bi çoğu abartı gibi geldi bana ama yinede komik.

Geri