tid ekran ışıklandırması (hiç böyle detaylı anlatılmamıştı.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinize sağlık güzel olmuş,fakat 3. resimdeki kabloların lehimlenen yerlere yakın olan kısımları soyulmuş dikkat edin kısadevre yapmasın...

Keşke flooding yerine tüm mesajlarınızı birleştirip yazsaydınız :)

Bu arada o aydınlatma ampüllerinin beyaz olanları da var. Benim MID ekranda onlardan kullanıyorum, aynı sonucu veriyor. Ayrıca birkaç tanesini de ben söküp beyaz LEDe çevirdim, öyle yapmak da mümkün ama biraz el becerisi gerekiyor.

konu yeniden düzenlenmiştir.....

elinize sağlık güzel olmuş,fakat 3. resimdeki kabloların lehimlenen yerlere yakın olan kısımları soyulmuş dikkat edin kısadevre yapmasın...

tşk ederim henüz konsolu toplamadım akşam tekrar kontrol edeyim.
birde konuyu siz düzenlediniz herhalde onun içinde ayrıca teşekkür ederim.

resme tekrar bakınca ne demek istediğiniz anladım.
o konuda bir sıkıntı yok. çünkü lehimi yaptıktan sonra kablo plastiklerini aşağı kaydırdım.

Keşke flooding yerine tüm mesajlarınızı birleştirip yazsaydınız :)

Bu arada o aydınlatma ampüllerinin beyaz olanları da var. Benim MID ekranda onlardan kullanıyorum, aynı sonucu veriyor. Ayrıca birkaç tanesini de ben söküp beyaz LEDe çevirdim, öyle yapmak da mümkün ama biraz el becerisi gerekiyor.

detaylı anlatım olsun diye böyle yaptım birde ethem beyin düzenlediği gibi nasıl yapılır bilmediğimden böyle oldu ethem beye ayrıyetten teşekkür ederim

önemli değil,kolay gelsin....

bende geçen hafta büyük bi hevesle ekranı söktüm adım adım resimledim ledleri kendim elektronik tablaya dirençlerle dizdim gösterdiğiniz gibi artı eksiyi buldum. ne yazıkki ekrana giden elektronik bantları kopardım yanlışlıkla tüm yazılar gitti benim de moralim bozuldu led yapmadan topladım daha geniş bir zamanda tamir etmeyi düşünüyorum.. ellerine sağlık cok güzel bir paylaşım olmuş başarılarının devamını merakla bekliyorum....

güzel çalışma tebrikler.ben ekran ampüllerini değiştirmiştim.orjinal 10 yıllık olunca gewremiş sağa çewirince çatladı sola çewirince un ufak oldu :D

Son düzenleme:
Bravo gökhan. Gerçekten güzel olmuş. Konsolu taktıktan sonraki fotoğrafı varsa eklermisin. Bende Tüm paneli beyaz yapmayı düşünüyorum. Gösterge kadranıda dahil. Fakat nasıl olacağı konusunda tereddütlerim var.

Geri