tid ekran ışıklandırması (hiç böyle detaylı anlatılmamıştı.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bravo gökhan. Gerçekten güzel olmuş. Konsolu taktıktan sonraki fotoğrafı varsa eklermisin. Bende Tüm paneli beyaz yapmayı düşünüyorum. Gösterge kadranıda dahil. Fakat nasıl olacağı konusunda tereddütlerim var.
tamam ufuk bitince konsol takılmış halini ekleyeceğim ama inan daha takmadım teybe aldığım anteni takmadım sorun olursa tekrar sökmeye uğraşmayayım diye duruyor. hafta sonu anteni takıp toplayacağım hemen fotosunu eklerim

Güzel çalışma olmuş ancak fotoğraflar biraz kalitesiz olduğundan görüntüler net değil,

hadı hayırlı olsun gazı verdım resımlerler becermısın ışte :D

hadı hayırlı olsun gazı verdım resımlerler becermısın ışte :D

gazıda verdin, korkuyuda ekran elimdeyken ellerimin titremesine karım bile şaşırdı. noluyor sanki organ nakli yapıyor gibisin elinde de kalp var gibi davranıyorsun sakin ol dedi. :)

gazıda verdin, korkuyuda ekran elimdeyken ellerimin titremesine karım bile şaşırdı. noluyor sanki organ nakli yapıyor gibisin elinde de kalp var gibi davranıyorsun sakin ol dedi. :)
ufak bı hata bıle kabul etmıyor hayırlı olsun gule gule kullan :)

ufuk kardeşim kusura bakma geç oldu ama inan konsolu yeni taktım bak burayı sökmüşken sunuda halledeyim vay şuda böyle falan filan derken araba 2 haftadır darmadağın yeni topladım valla.:)
konsoldaki resimleri ekte

Ekli dosyalar

• tidbeyaz1.webp
    tidbeyaz1.webp
    50 KB · Görüntüleme: 56
  • tidbeyaz2.webp
    tidbeyaz2.webp
    48.7 KB · Görüntüleme: 46
ufuk kardeşim kusura bakma geç oldu ama inan konsolu yeni taktım bak burayı sökmüşken sunuda halledeyim vay şuda böyle falan filan derken araba 2 haftadır darmadağın yeni topladım valla.:)
konsoldaki resimleri ekte

Güzel duruyor... Tekrar Elinize Sağlık...

Geri