Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yaptıklarınız gerçekten olgun insana yakışan hareketler değil.
Konuyu off topic yapmayın Lütfen.!
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?Travestilerde neticede bizim gibi insandır. Tercihler serbesttir herkes her istediği araca biner.Verin bana Sarı Tigra yı Taksim meydanını defalarca turlayayım ne varki bunda.
Gereksiz yere birbirinizi kırmaktasınız ve bu tarz davranışlarınız diğer üyelerimizede rahatsızlık vermektedir.
Ne oluyor beyler? Biraz sakin olalım.. Saygı sınırlarını çok fazla aşmışsınız.. Lütfen birbirinizden özür dileyip konuyu kapatırmısınız.. Admin devreye girerse olay daha tatsız bir hal alabilir.. Birbirleriyle tartışan arkadaşların UYARI almasını gerekterecek sözler sarfedildiğini görüyorum..Burası OPELİM.NET başka sitelerle karıştırmayalım lütfen.. Kimsenin benim ve arkadaşlarımın huzurunu kaçırmaya hakkı yok
Ne oluyor beyler? Biraz sakin olalım.. Saygı sınırlarını çok fazla aşmışsınız.. Lütfen birbirinizden özür dileyip konuyu kapatırmısınız.. Admin devreye girerse olay daha tatsız bir hal alabilir.. Birbirleriyle tartışan arkadaşların UYARI almasını gerekterecek sözler sarfedildiğini görüyorum..Burası OPELİM.NET başka sitelerle karıştırmayalım lütfen.. Kimsenin benim ve arkadaşlarımın huzurunu kaçırmaya hakkı yok