Tigra Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tigra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tigra'yı Beğeniyormusunuz?

• Beğeniyorum

Oy: 45 48.4%
  • Hiç Beğenmiyorum

Oy: 28 30.1%
  • Eh işte

Oy: 20 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
ya tigrayı ankarada pek hoş karşılamazlar nedenini ankaralı arkadaşlar daha iyi bilirler buraya yazarsam uyarı alırım şimdi.

iyi o olaydan ben kurtuldum :) ben hollandada yasiyorum burda oyle bi problem yok....
Hem bisi dicem o dediginiz insanlar BMW yede Meganada Eline hangi araba gecerse ona biniyolar :D anlayan anladi artik... kimse ustune alinmasin

Ya birde bisi solicem arkadaslar yazmissinizda burda tigra yagmurda gotu basi oynuyor diye Hollanda hep yagmur yagan bi ulke valla arabayla 215 i gordum banamisin demiyo yerindende kalkmiyo... Nasi oluyo bu anlamadim TR deki Tigralari acaba degisikmi uretiyolar( oynak tigra) :P
neyse ya ben arabamdan memnunum cok guzel uzayip gidiyor. Allahin izniyle 2 haftaya kadar 140-150bg cikarcam ozaman videosunu ceker koyarim buraya

İcine bir turlu sıgamadıgım otomobil.Ferformans cok dusuk.
Gorunus itibari ile cok dusuk bir arac.
Fakat zevkler tartısılmaz.

güzel araba ben severim tigrayı....

hadi yaa gerçektenmi ben sadece ankaraya özel bir durum zannediyordum.hatta bir arkadaşım cok istemişti tigrayı yalvara yakara zor vazgecirdim cocugu boludaydı ankara getirdim cinnahın ortasına gittik gördü ve anında vazgecti:):kop:
kimler biniyormus ya merak ettm :)

benim için kimin bindiği önemli değil mavi yada kırmızı renk bi tigra hafif modlu olunca çok tatlı oluyo yalnız tigraya tamponaltı ekleri hiç yakışmıyo özellikle arka tampona ek çok kötü oluyo...

ya arkadaslar ama oncelikle o arabaya karlık ruzgarlık felan cok gusl yakısıyor ben tigra almayı dusunuyorum ve aldıgım gibi de arabayı cok gusellestircem,hem dediginiz gibi büyük sehirlerde adı cıkmıs ama buralarda bazıları daha bilmiyorlar bile o arabayı,,walla ben seviyorum tigrayı ins alırım,ister gay binsin ister homo,ister jonjon,ister kıro...Ah bi simsiyah tigram olsa cok da gusel yapacam insallah,,bence insanın o arabayı sevip sevmemesine kalmıss..

tigrayı bende pek sewmiorum tip olarak performasnını bilmem ama dedikleri gibi büyükşehirlerde araca binenleri çoğu kişi biniyodur ama bence tigra hastası için bu problem değildir diye düşünüyorum....

Geri