Mallar ceviz. Bayıldım güle güle kullan
Arka amortisörler böge olacak reyiz, bilstein fazlasıyla iyi bari arkadakilerin kıçı sağlam kalsın tatatatata diye ilerlicekler yolda ahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mallar ceviz. Bayıldım güle güle kullan
Boyle seyleri gordukce Monroe amortisorlerimden tekrar tekrar nefret ediyorum [emoji3]Arka amortisörler böge olacak reyiz, bilstein fazlasıyla iyi bari arkadakilerin kıçı sağlam kalsın tatatatata diye ilerlicekler yolda ahaha
Boyle seyleri gordukce Monroe amortisorlerimden tekrar tekrar nefret ediyorum [emoji3]
Hayırlı olsun. Jantlar çok ufak ve çirkin değilmi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
205/55 yada 50 /16 ebatlarını düşünebilirsin. 17 takman yerinde olmaz. Hem gereksiz sertleşir hemde arabaya ekstra ağırlık katacağı için motoru ve yakıtı olumsuz etkiler.Çirkin değil orijinal 156 jantları fakat ufak olduklarına katılıyorum. Uygun fiyata ikinci el bir lastik jant kombinasyonu bulursam 16" veya 17"e geçmeyi düşünüyorum.
Amma ve lakin 60 yanakla bile gayet sert bir araç oldu şu an (205/60/15), 17" jant geçersem 215/45/17 takmam gerekecek, bu durumda da gereğinden fazla sert olacağından korkuyorum. Çünkü arabayı her gün işe gidip gelirken kullanıyorum sadece hafta sonları kullansam belki pek dert olmaz ama devamlı üstündeyim sabah akşam.
Vesselam şimdilik bunlarla devam ediyorum, bir ihtimal 16" teledial veya yonca jant takabilirim