Tigramı Sattım Bakın Ne Aldım :)

maşallah...

Boşver takma kafana Alfa Romeo kullanıyorsan olur böyle şeyler. :)

Ülen Tigra kullanmış olmasak Opel farklı sanacağız :)

Opel ayrı .:) Bu arada acaba bende Alfa 156'mı alsam acaba piyasa da temizi oldukça fazla ama motor üzerinde oynamaya gelir mi acaba ?

Opel ayrı .:) Bu arada acaba bende Alfa 156'mı alsam acaba piyasa da temizi oldukça fazla ama motor üzerinde oynamaya gelir mi acaba ?

Temizi fazla değil bu arada yanıltıcı olmasın, temiz gibi görüneni fazla, içinden düzgünlerini seçmek biraz zor. Ben İzmir'deki bayağı temizlerden birisini aldığım halde keyfi harcamalar hariç (yaylar maylar) mecburi tamirlere 1500 harcamışımdır. Tabii ki yeni subap fincanı seslerim hariç :D

Motoru pek oynamaya gelmiyor çünkü oynayacak pek bişi yok :) Açık hava filtresi takarsın en fazla onda da debimetre ve lambda sensörleri hızlı bozulur. Bi de camiada bir iki turbolayan hariç pek motorla oynanmıyor, daha iyisini isteyen 1.6TS'den 2.0TS'ye geçiyor, o da kesmiyorsa 2.5 V6'ya geçiliyor motorla uğraşmak yerine.

Ama işin kötü yanı ön düzen hassas olduğundan Opel'de olduğu gibi çukurlardan bozukluklardan harra hurra geçemiyorsun için üzülüyor öyle geçince :)

Anladım kısaca bana gitmez gibi duruyor. Zaten önden çekişli araba üzerinde oynama bile yapılsa yol tutuşu dinamiklerini kaybederse tadı kaçabilir.

Anladım kısaca bana gitmez gibi duruyor. Zaten önden çekişli araba üzerinde oynama bile yapılsa yol tutuşu dinamiklerini kaybederse tadı kaçabilir.

Şu anda bendeki haliyle olursa tadı kaçmaz ama standardındaki kaçma bi Vectra kadar olmaz çünkü standart hali de hayvanlar gibi virajları aldırıyor. Şu an sadece biraz daha yapışıyor yere.

Aracın hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız sürüşler nasip olur İnşallah!

Alfa candir. Ozellikle 159. İlerde nasip olur insallah. Konunun parayla alakasi yok yanlis anlasilmasin Alfa'ya herkes binemez.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfa candir. Ozellikle 159. İlerde nasip olur insallah. Konunun parayla alakasi yok yanlis anlasilmasin Alfa'ya herkes binemez.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ayni seyi Saab icin dusunuyorum , ölmeden once cesaret toplayip bi tane almak istiyorum :) tamamen cesaret meselesi :). Saab a binmek gercekten ayricalik gibi geliyor bana , bu kadar ulasilmaz (maddi olarak degil ), cilginca bir dusunce olmasinin sebebi nedir acaba ?

Geri