torpidoda ıslaklık

yeruçağı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar torpido da ki ıslaklık neden oluyor aynı zaman da kalorifer ısıtmıyor acama kalorifer radyatörü mü delik yoksa daha halledilebilir bir sorun mu?

Arkadaşlar torpido da ki ıslaklık neden oluyor aynı zaman da kalorifer ısıtmıyor acama kalorifer radyatörü mü delik yoksa daha halledilebilir bir sorun mu?

torpitoda derken ?
döşemedeyse kalorifer musluğu kaçırıyordur.
radyatörde patlamış olabilir.

torpido gözünün üst kısmında yani torpidonun içinde fakat kalorifer kapalıyken sorun yok

Çatlak ilginç ise yukarı doğru püskürtüyordur belki de, döşemenin ıslak olması gerek. Torpido ıslak ise sadece, borulama da çatlak olabilir. Gene de radyatörden başlayın sökmeye

Çatlak ilginç ise yukarı doğru püskürtüyordur belki de, döşemenin ıslak olması gerek. Torpido ıslak ise sadece, borulama da çatlak olabilir. Gene de radyatörden başlayın sökmeye

tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir mi ve antifiriz yoktu fark eder mi. zaten çatlak delik varsa antifiriz orayı açar durumu iyice açığa çıkarır değil mi :)

tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir mi ve antifiriz yoktu fark eder mi. zaten çatlak delik varsa antifiriz orayı açar durumu iyice açığa çıkarır değil mi :)

Kırmızı renkli koydum deme sakın. Fprumda konusu var. Kırmızı renkli antifriz koyduysanız, su kaçmaya başlar her yerinden.

organik antifiriz (kırmızı) radyatörü deliyor.
inorganik antifiriz koymanız gerekmekte.
arabada belli bir dönem antifiriz kullanmazsanız sonra kırmızı antifiriz koyarsanız heryeri deler atar devirdaim ve üst kapak contasına kadar sorun yaratır. bir ihtimal daha var aracı yeni aldıysanız ve ön cam değişikse su ordanda geliyor olabilir...

arkadaşlar kırmızı koydurmustum fakat. O su olayı sadece bir defa oldu. Sonra klima yi açtığım da da kaloriferi açtığım da da bi ıslaklık olmadı. Çok şaşırdım acaba o ıslak lık Neden olmuştu:) ön cam da çatlama var arkadaşlar acaba o camin ayarını bozmuş olabilir mi yani camdan oraya su gider mi yada araba yıkarken oraya su girecek bir yer var mi

Keşke kırmızı koydurmasaydınız. Büyük ihtimal aracınıza yakın zamanda epey masraf çıkartcaktır. Çok kişinin başına geliyor. Neyse olan olmuş.

Çatlak varsa oradan su alabiliyor.

kırmızı renkli olan iki taneymis galiba birisi sürekli antifırız kullananlar için diğeri eski araçlar için benim kullandığım inorganik galiba

Geri