güzel paylaşim abi teşekkürler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1903öğlen saati bir firmada görüşmem vardı, firma sanayi bölgesinin dışında kurulmuş, gidiş geliş bir yoldan gitmek gerekiyordu.önümüde bir kamyon oldukça yavaş gidiyordu , hafifçe sol yaptım karşıdan gelen şerit görünmüyordu,güvenli sollama imkanı olmadıgından vazgeçtim.bir süre sonra sıkıldım tekrar sola kayıp yolu kontrol ettim karşıdan gelenler vardı yine sollayamadım, biraz daha zaman geçti iyice sıkıldım yine hafif sola kaydım,karşıdan gelen varmı diye baktım, gelen görünmüyordu,kamyonun önünde de giden 2 araba daha vardı.bir an gaza yüklenip soldan devam edeyim ve 1 kamyon ve 2 arabayı birden sollayayım diye düşünürken o anda konvoyun en önündeki araba aninden 90 derece sola kırarak yolun solundaki tali yola giriş yaptı...belki de aklıma gelen ilk anda soldan gaza yüklenseydim,sola dönen arabaya ya bana çarpacaktı ya önüme kıracak bende çarpmamak için sonu kaza ile biten bir manevra yapacaktım.çıkan sonuç ;
yol yavaş akıyorsa mutlaka bir sebebi vardır, kimse seni uyuz etmek için önünde yavaş gitmez herkesin yetişmesi gereken yerler mutlaka vardır, sabırlı olmak lazım