Gerekli bilgiler verilmis nasil olacagi hususunda.Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun cumlemizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerekli bilgiler verilmis nasil olacagi hususunda.Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun cumlemizi.
ehliyeti olmama durumunda kusursizde nasıl oluyor onu anlamadım ehliyetsiz araç kullanan her zaman kusurludur.
Kardeşim Bende Kaza Şokunu atlattıktan sonra Polis Abimize Bunu Sordum. Dedim Ki Adamın ne ehliyeti var ne ruhsatı yanında Nede Trafik sigortası var neden 8de 8 kusur bende dedim.
Aldığım Cevap : Adamın ehliyetinin olmaması sigortasının olmaması seni haklı çıkarmaz ortada kural ihlali var ve kazaya sebebiyet senin kural ihlalin(kod08: Kontrolsüz kavşaklarda geçiş üstünlüğü ihlali) Dedi. Motosiklet sürücüsü zaten ehliyetsizlik ruhsatsızlık sigortasızlıktan ceza yicek dedi o ayrı bu ayrı dedi. Anlamadım Bende..Mecbur o anda ikna oldum.
benim bildiğim şu ehliyetli sürücü ehliyetsiz sürücüye arkadan çarpma durmunda dahi. ehliyetsiz sürücü kusurludur.