trafik sigortası

Ynt: trafik sigortası

%10 hasarsizlik indirimi yasimin 24 olmasi ve plakanin 06 olmasindan dolayi en hesapli fiyat bana malesef 320-370 arasi bulent abi

adRe J link' Alıntı:
%10 hasarsizlik indirimi yasimin 24 olmasi ve plakanin 06 olmasindan dolayi en hesapli fiyat bana malesef 320-370 arasi bulent abi
Hangi sigorta verdi bu fiyatlari. ?

Kızkardeşime 2007 model 110hp 1.5 dizel Getz aldık kasko değeri 18.500₺ yaşı 32 ehliyet 6 yıllık ve ilk aracı olduğu için en ucuz Generali verdi 430₺ dün yaptık sigortayı

Şu an generali sigortada kampanya var.Sanırım bütün sigorta şirketlerinden daha hesaplı fiyat veriyorlar.Benim e-mail'ime sürekli mail atıyorlar.İhtiyacı olan arkadaşlar araştırıp değerlendirebilirler...

370 TL axa dan yaptırdım aydın kardeşimin dediği gibi yaştan iyi iteliyolar :D

kaskoyuda geçen ay HDİ den 1200 e ful kasko yapmıştım araç değeri 52.500 den karşı taraf masrafını 100.000 TL ye kadar ödüyordu 4 mini onarım hakkı tramere işlemeden yol yardımı otel masrafı ıvır zıvır içindeydi orjinal cam değişimi falan filan

adRe J link' Alıntı:
370 TL axa dan yaptırdım aydın kardeşimin dediği gibi yaştan iyi iteliyolar :D kaskoyuda geçen ay HDİ den 1200 e ful kasko yapmıştım araç değeri 52.500 den karşı taraf masrafını 100.000 TL ye kadar ödüyordu

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza, bela göstermesin.

Bana en uygun axa çıkarttı 414 niye bu kadar yüksek acaba ?

Dün Generali'den 229TL 4 taksit olarak yaptırdım, ilave olarak yol yardım hediyeleri var. Ayrıca ben sormadan Kasko için de 900TL fiyat verdiler.

Geri