trafik sigortası

Ynt: trafik sigortası

Gunubirlik mi degisiyor bu fiyatlar anlamiyorum her firma garip garip fiyatlar veriyor neye gore acaba

adRe J link' Alıntı:
Gunubirlik mi degisiyor bu fiyatlar anlamiyorum her firma garip garip fiyatlar veriyor neye gore acaba

:) sanırım öyle :) Bayram öncesi Generali 231₺ fiyat vermişti , dün aradım 265₺ dediler, bende Bayram öncesi 231₺ veremiştiniz dedim ve ozaman ben eski sigorta firmamı arayayım kartımı oynayınca Hamdi bey teklifini 229₺ yaptı bende kabul ettim  :D

OGOKTAS link' Alıntı:
:) sanırım öyle :) Bayram öncesi Generali 231₺ fiyat vermişti , dün aradım 265₺ dediler, bende Bayram öncesi 231₺ veremiştiniz dedim ve ozaman ben eski sigorta firmamı arayayım kartımı oynayınca Hamdi bey teklifini 229₺ yaptı bende kabul ettim   :D
+1

Sag gosterip sol vurmak yani ozdemir abi  dancee hamdi bey guzeldi yalniz :)

benim niye yüksek çıkıyor yaş 30 un altında olduğu için mi acaba ?

mastra link' Alıntı:
benim niye yüksek çıkıyor yaş 30 un altında olduğu için mi acaba ?

Yaşlarımız neredeyse aynı; bana axa 250 TL çıkarttı, 414 TL biraz enteresan olmuş (trafik sigortanızdan karşı tarafa hiçbir hasar ödemesi yapılmadığını varsayarak konuşuyorum).

burakkarsli link' Alıntı:
Yaşlarımız neredeyse aynı; bana axa 250 TL çıkarttı, 414 TL biraz enteresan olmuş (trafik sigortanızdan karşı tarafa hiçbir hasar ödemesi yapılmadığını varsayarak konuşuyorum).
bu sene ufak bir kazaya karıştım ama karşı taraf tamamen suçluydu benim arka tamponum değişti ama benim sigorta ödeme yapmadı anlamadım ben de ?

Geri