triger koptu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
........

Son düzenleme:
geçmiş olsun. sadece kayıs değiştirmekle iş bitmez. 16 tane sıbop değişecek sılındır kapagı sökulecek contalar değişecek yagıydı suyudu antıfırızıydı rektefıyecısıydı ustasıyda derken 800 1000 ytl cıvarı cok rahat gider
üstüne dencek bir sey yok bence keşke marşa basmasatdın ama trigerin koptuğunu nasıl anlıcaz mesla yolda giderken arba stop etti ee nasıl anlayıpta marşa basmıcaz:o ?

geçen yıl babamda buna benzer bir olay yaşamıştı.triger kayışı kopma noktasına gelmiş..sanırım ufak bir parça tutumuşş.o halde 65km yol yaptı üstelik..ustalar bi sürü fiyat verdiler..ama bir sorun yaşamdık..300civarı bi masrafla kayış değişti.motorda bi sorun yokru.araç 1996 ford mondeo 2.016v

saolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için tamirci tanıdık tutarından fazla para alacağını zannetmiyorum birkaç arkadaş da marşa basmasaydın demişti ama trigerin gittiğini anlayamadığım için bastım doğal olarak çalışmadı. arabayı alalı 5 ay oldu triger biz almadan önce değişmiş 203000 de araba şimdi 218000 civarında bunun sonucunda ya benim kullanmamda bir sorun var ya da kayışta ucuza kaçılmış ama arabayı düzgün kullandığımı zannediyorum. 2 hafta önce de v kayışı kopmuştu yolda bıraktı dün triger koptu yolda bıraktı opel kendinden soğuttu beni satmayı düşünmeye başladım. bilgileriniz için teşekkürler

ya kursat valla geldımı aksılıkler ust uste gelıyor, benımde ıkı hafta once benzın otomatıgıyle basladı sanssızlığım ustune LPG kıtının ECU su bozuldu sımdıde radyatörde kaynak yerlerınde kacak varmıs degısmesı lazımmış. bende satayım kurtulayım dıyorum ama cok guzel araba namussuzlar, satsam ne alacam kı?

ya kursat valla geldımı aksılıkler ust uste gelıyor, benımde ıkı hafta once benzın otomatıgıyle basladı sanssızlığım ustune LPG kıtının ECU su bozuldu sımdıde radyatörde kaynak yerlerınde kacak varmıs degısmesı lazımmış. bende satayım kurtulayım dıyorum ama cok guzel araba namussuzlar, satsam ne alacam kı?

abi doğru söylüyorsun ya biraz önce baktım araba.com'a böyle özellikte başka markalar 20000 ytl den aşağı pek yok bakalım 3. kez yolda bırakırsa ertesi gün 3-4 sitede satılık ilanı olacak. ama anladım araba kesinlikle şans işi ilk arabamda böyle şeyler yaşamak kötü oldu

Geri