triger koptu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence fazla doğru sayılmaz :)

arkadaşlar bugün ustam benim aracın triger setini kontrol etti ve daha 10.000 km yol gider dedi... ve 200 ytl masrafla yenileriz dedi.. acaba dedikleri nekadar doğru bir fikri olan varmı...

Kayışa gözüyle bakarak eliyle dokunarak koklayarak şu kadar daha gider diyen birisi usta olamaz. Kayış konusunda tek ölçüt kaç yıllık olduğu (en çok 5 yıl) ve kaç km. yaptığıdır (60 bin Km.) Bu arada kayışı set (kayış, devirdaim, rulman) olarak değiştirmen 400 tl. civarı masraf çıkarır. Senin usta! bir güzellik yapıp sadece kayışı değiştirecek anlaşılan.

geçmiş olsun bende bi ara piston kolunu kestirmiştim. araba bloğu karteli üstkapağı komple dağıtmıştı

geçmiş olsun...
bende yakın zamanda değiştirecegim...bayagı arastırdım opelim.net te ... ama hep kayış koparsa 2000-3000 ytl masraf cıkar deniliyordu..şimdi herkes 1000 e razı gelmiş...o aradaki 2000 lira fark neden oluyor...sallama rakamlar mı

onla geçmiş olsun

geçmiş olsun...
bende yakın zamanda değiştirecegim...bayagı arastırdım opelim.net te ... ama hep kayış koparsa 2000-3000 ytl masraf cıkar deniliyordu..şimdi herkes 1000 e razı gelmiş...o aradaki 2000 lira fark neden oluyor...sallama rakamlar mı

şu anda benim arabayı yapan tamirci 1000 ytl yi bulacak dedi servisçiler de 800-1000 arası tutacağını söylüyorlar gergi rulmanı felan değişecekmiş .
eğer şüpheleniyorsanız bence biran önce değiştirin

arkadaşlar triger kit olarak değiştirmenizi öneririm, bu konu es geçilmemelidir.

Kayışa gözüyle bakarak eliyle dokunarak koklayarak şu kadar daha gider diyen birisi usta olamaz. Kayış konusunda tek ölçüt kaç yıllık olduğu (en çok 5 yıl) ve kaç km. yaptığıdır (60 bin Km.) Bu arada kayışı set (kayış, devirdaim, rulman) olarak değiştirmen 400 tl. civarı masraf çıkarır. Senin usta! bir güzellik yapıp sadece kayışı değiştirecek anlaşılan.

Söylediklerinize tamamen katılıyorum...O usta ne Mübarek bir adammış bakmış ellemiş oklamş 10.000 gider demiş..Bunlar tamamen safsata inanmayın..1996 yılından beri opel kullanırım arkadaşlar korkulu rüya görmemek için 2. el araç alınca Trigeri yeni değiştirdim dense bile hemen değiştiririm.

Kitapcığında 4 yıl yada 60.000 km yazar siz 45.000 den sonra maddi durumunuz müsait olur olmaz değiştirin.60.000 beklemeyin ben şahsen öyle yapıyorum. En yakın arkadaşımın özel opel servisi var ben çok 50.000 ile 60.000 arası kayış koparıp dövünen araç sahibi gördüm.

Bu benim görüşüm gerisi sizlere kalmış.. Geçmiş olsun...

Geri