bende araştırıyorum trigeri değiştirecem devirdaimi 50 tl ye orjinal GM triger setini 140 tl ye buldum.alternatif olarak SKF nin de bizim arabalar için üretilen triger seti var o da 100 tl.işcilikte 50 tl vericem...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki Alı bey bu orjınal gm dedıgınız turkıyenın aynı yerınde aynı gm değilmi?bı kac yerde uzerınde gm yazıp sahtesı olabılıyomus gıbı bıseyler okumustum.Dogrulugu varmıdır acaba.Yanı sızın orjınal gm triger setı dedıgınız le benım taktıracagım orjınal gm aynımıdır kesınlıkle?Cunku usta parcacının 200 tl dedıgını ama 180 e alacagımızı soyledı de.Eger tamamen aynı urunden bahsedıyorsak bu kadar fıyat farkı olmaması gerektıgı kanısındayım....
Eren Bey Zaten baskı balata falan bısey demedı usta.Sadece trıger setı ve devrıdaim değiştiririz dedi.Dediğiniz gibi vitesle ilgili problem yok.Yalcın bey devridaimin orjınalı 150 tl falan dedı usta acaba ben yanlıs anlamıs olabılırmıyım yoksa sızın bı yanlısınız mı var?Teşekkurler...