- Konuyu Başlatan
cuma namazı başka o iş başka alla alla. belki sadece cumadan önce abdest alıyosun ve namazdan sonra hemen geri şeyettiriyorsun neyse uzatmayalım fazla
hahaha koptum Bahadir Bu Arada Hayırlı Cumalar Topragim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuma namazı başka o iş başka alla alla. belki sadece cumadan önce abdest alıyosun ve namazdan sonra hemen geri şeyettiriyorsun neyse uzatmayalım fazla
Tamam Bi Gün Sonra Gidiyordum Ama Harbiden Mesaim Vardi O zamanlar İş Yerinde Değildi O Ayri Bir KonuEeee uzun zamandır fırsat bulup açamadık sayfayı.. Artık yorum yapma zamanı gelmiştir.. Arkadaşlar kaldığımız yerden devam..
Bakıyorum da yokluğumda atılmış tutulmuş, olayın içine başka olaylar girmiş, Samet'e 8/8 vermişler.. Arkadaşım üzüldüm.. Keşke Alperle buluşmadan önce bana bir haber vereydin Aman boşver geçmiş olsun..
Alper kardeşim şimdi senin mevzuları da açmayalım istersen, diyesim geliyor ama açmadan duramıyorum.. Bizimkiler Ankaraya-Niğdeye vs.. sağa sola giderken Sen neden ısrarla yok benim mesaim var, yok siz gidin benyarın gelirim gibilerden konuşuyon onu merak ettiydim de yanlış anlama aklına bi yer gelmesin .....
Fatih attııııı, Fatih attıııı, soldan vurduuuu çok sert bi şuttu, gol olduuuuu.. goooooolll..!
......2-1.....
,olur buyur gel beklerim bende daha çooooookkkkk...Tamam Bi Gün Sonra Gidiyordum Ama Harbiden Mesaim Vardi O zamanlar İş Yerinde Değildi O Ayri Bir Konu
Simcik Sana Gelelim.. Gelelim Gelelim Diyorumda Hic Aklima Bisey Gelmiyor Tamam Pessssss Ama simdilik Aklima Gelince Yazacagim Haberin Olsun Abi
hade layn pis vw cuabi konu ne diye acıldı ne hale geldi
önemli değil ne demek
beni sizler yarattınız