ben aşık değilim tamam mı?2. olarak kasko değil sigorta yapacak karşı tarafıheee tamam geçmiş olsun bu serhan hep yanlış anlatıyo aşıkmıdır nedirsende bişey olmasında karşı tarafı kaskon yapar.canın sağolsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aşık değilim tamam mı?2. olarak kasko değil sigorta yapacak karşı tarafıheee tamam geçmiş olsun bu serhan hep yanlış anlatıyo aşıkmıdır nedirsende bişey olmasında karşı tarafı kaskon yapar.canın sağolsun...
Tamam Kızma Serhan Sinirlenme senben aşık değilim tamam mı?2. olarak kasko değil sigorta yapacak karşı tarafı
ben aşık değilim tamam mı?2. olarak kasko değil sigorta yapacak karşı tarafı
işler karışıyor ama nedense alp'i daha avantajlı görüyorumAbicim Babama Solemedin Demi tam olarak Mevzuyu İstersende Soyleme Nedenini Sorarsan Zamaninda Erzurum- Balikesir Ucak Seferlerini Hatırlatmayim Babam Ve Yengeme Zuhahahahah
amanın sakın bence o buzun üstünde kaymaya değil düşmeye benzeyecekhadi lenkim yaparsa yapsın samete bişi olmasındaayrıca aşk mevzusuna girmeyelim istersen yoksa bu mevzu buzun üstüne kayar gibi kayarrrrrr gideranladın sen onu kankaaaa
işler karışıyor ama nedense alp'i daha avantajlı görüyorum
Eyvahh Serhan İşler Karısıyor Babacanozaman ahmetle gözdenin hatrını soralımmı
gözdeyi ben sorarım ahmeti sen sorozaman ahmetle gözdenin hatrını soralımmı