Tüm Opelim Net Ailesine Günaydın İyi Geceler Burada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtiraf etmek gerekirse bu başlığı hep, mesaj artırma başlığı olarak gördüm. :)

Şimdi ben de suça ortak olayım, herkese iyi geceler... :)

İtiraf etmek gerekirse bu başlığı hep, mesaj artırma başlığı olarak gördüm. :)

Şimdi ben de suça ortak olayım, herkese iyi geceler... :)

Aslında olaya öyle bakma ya. Mesaj sayısı bir yere kadar ama önemli olan burada neticede ben şahsen burada olan tüm üye arkadaşlarımı bir aile ferdi olarak görüyorum. Çıkmadan önce de bir iyi geceler dilemek gerektiğini düşündüğüm için açtım.

Aslında olaya öyle bakma ya. Mesaj sayısı bir yere kadar ama önemli olan burada neticede ben şahsen burada olan tüm üye arkadaşlarımı bir aile ferdi olarak görüyorum. Çıkmadan önce de bir iyi geceler dilemek gerektiğini düşündüğüm için açtım.

:)

Sen beni fazla ciddiye alma abi... Zaman zaman böyle değişik düşünceler tutar beni. Paranoyaya bağlayacağım diye korkuyorum ileride... :)

Zaten site admin panelinde bazı bölümlerin mesaj sayısına eklenmemesi diye bir uygulama var. Kendi sitemde uyguluyorum. Forum içinde oyunlar filan var o bölümlere üye arkadaşlar yorum yazdığında mesaj sayısını pek etkilemiyor. Sıfır yani. Admin arkadaşlar bu konuyu eğer ki değerlendirme dışı kalmasını isterse ayardan düzenleye bilirler ;)

Kendi sitem derken?

İyi geceler Caner kardeşim benim. ;) erkencisin...
işten ayrıldım bugün nadir abi :) Haliyle yarın uyku yapayım biraz :)
son bir aydır her gün 16-17 saat çalıştım,haliyle kaçtım işten...

öncedende giriyordum ama telefonum problemli olduğu için uzun zamandır yolda giremiyordum buralara :)
bi süre doya doya takılırız artıkın..

Merak ettim şimdi abi... :)

Reklam olmazsa buradan, olursa özelden gönderir misin?

Bu arada ben kaçar, yarın görüşmek üzere... Herkese iyi geceler!

Geri