Tüm Opelim Net Ailesine Günaydın İyi Geceler Burada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi geceler Nadir Abi ve tüm Opelim.net ahalisi. Yakında Nadir Abi beni bu bölümden kovalayacaksın gibi duruyor :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok be kardeşim her zaman yaz ya insan tek başına bir başla belli bir zaman sonra kendinden başkasının yazmadığını görünce kendini salak gibi hissediyor :D

Sen yaz sen yaz ;)

Benden yatar yarın Cuma şimdiden herkese hayırcı cumalar dilerim... hayırlı geceler arkadaşlar....

Iyi geceler. Hayirli cumalar.

Tapatalk

Yok be kardeşim her zaman yaz ya insan tek başına bir başla belli bir zaman sonra kendinden başkasının yazmadığını görünce kendini salak gibi hissediyor :D

Sen yaz sen yaz ;)

Benden yatar yarın Cuma şimdiden herkese hayırcı cumalar dilerim... hayırlı geceler arkadaşlar....

Doğru diyorsun Nadir Abi insan yanlız kalınca aynen öyle düşünüyor. Bundan sonra mümkün olduğunca mesaj atarım sıkıntı etme :) Benin uyku sürem geldi İyi geceler Nadir Abi ve diğer tüm forum sakinleri keyifli hafta sonları :):)

Doğukan ahanda bende gidiyorum. Yarın bir sürü iş var. Şu katkıyı koyup Ankara trafiğinde dolanacağım :D

Herkese hayırlı geceler dilerim arkadaşlar.

Doğukan ahanda bende gidiyorum. Yarın bir sürü iş var. Şu katkıyı koyup Ankara trafiğinde dolanacağım :D

Herkese hayırlı geceler dilerim arkadaşlar.

İnşallah araban kırbacı yiyince kendine gelir abi yarın yaşadığın tecrübeleri anlatırsın :)

Hepinize hayırlı geceler arkadaşlar... yarın mesai...

Şimdiden hayırlı geceler hayırlı Cumalar arkadaşlar.

Geri