Tüm Opelim Net Ailesine Günaydın İyi Geceler Burada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi sektirmeden yazıyonda dikkatimi ne çekti biliyomusun gece 2 de günü bitirip sabah kaçda güne başlıyon merak ettim.

hayırlı geceler arkadaşlar.

:) aslında başlığın amacı belli. Burası sanal bir ortam olabilir. Ama burada sanal ortam da bir aile olarak görmekteyim. Aile bireyleri de aslında geceleri iyi geceler gündüzleri günaydın demesi gerek. Cuma geceleri ise arkadaşlara hayırlı cumalar diliyorum...

Normal de siteden saat 2.30 sularında çıkıyorum ve uyumam saat 3 bulur. Sabah ise saat 08:15 kalkar hazırlıkları yapar 08:50 mesaiye başlarım :)

:) aslında başlığın amacı belli. Burası sanal bir ortam olabilir. Ama burada sanal ortam da bir aile olarak görmekteyim. Aile bireyleri de aslında geceleri iyi geceler gündüzleri günaydın demesi gerek. Cuma geceleri ise arkadaşlara hayırlı cumalar diliyorum...

Normal de siteden saat 2.30 sularında çıkıyorum ve uyumam saat 3 bulur. Sabah ise saat 08:15 kalkar hazırlıkları yapar 08:50 mesaiye başlarım :)[/QUOTE

abi müthişsin valla günde 5 saat uyku ile duruyorsun bravo. ben uykunun esiri olmuş durumdayım gece 12 yat sabah 8.45 kalk ömrün 3 de 1 uyumakla geçiyor. :)

Geri