tuning türkiye aralık sayısında

eski günler aklıma geldi... 90lı yıllarda Rizede 3 sene... :):)

bence araba cok hos ama yerı guzel deıl cekılen yerde arabayı gosterır ununtmayın genclık:::))))

bak şimdi iyi olmuş işte. Arkadaşlar mantığı anlayamadı hala araç sade bişeyler olsun die yapılmamış. arkadaş bilerek aşırıya kaçmış ki göze batsın die yaptığı iş bundan ibaret. sade basit işler yapsa zaten dergiye niye çıksın. amaç abartıya kaçıp dikkat çekmek yoksa basit modifiyeyi normal insanlarda yapıyor.
RİZELİ KAFASINA KOYDUMU yapar hemde en ıyısını başarılarının devamı beklıyoruz rızeye gelınce yapalım opelım buluşmasi :D

heryıl rizedeyim 9 yıl rizede kaldım 20gün sonra tekrar rizedeyim canım memelektim cennet heryeri gökan yılmaz kardesim konuyu anlattı özeti buydu sade olsa zaten neden dergiye alsınlarki demekki adamın dikkatini cekmişki beğenmişki dergisine istiyo hayırlısı bakalım arkadaslar ben yolda modifiyeli araba görsem tanıyim veya tanimiyim slm veririm cünkü modifiyede amaç heves birdir

Panjur aracını çok değiştirmiş güzel olmuş arka tampona da el atarsan daha iyi olur.Bertoneler de bagaj kapagının en altında bir kron çıta bulunuyor onuda ekleye bilirsin.Bir de tavanıda siyah folyo ile kaplarsan daha güzel olur.
Bahsettiğim çıta bu araçta var.
01505928.jpg

Son düzenleme:
tavan siyah zaten ama resimlerde yok cıtada duruyo atmadım onu hiç denemedim cıtayı

Panjur aracını çok değiştirmiş güzel olmuş arka tampona da el atarsan daha iyi olur.Bertoneler de bagaj kapagının en altında bir kron çıta bulunuyor onuda ekleye bilirsin.Bir de tavanıda siyah folyo ile kaplarsan daha güzel olur.
01505928.jpg

bundan iyisi olmaz yaw şunun güzelliğine bak :eek:

01505928.jpg

Süper ötesi bu araç ya. :eek:

Geri