tuning türkiye aralık sayısında

kardes ben aracı alırken bertone tamponu yoktu aracta normal astra g tamponu vardı arastırdım 2. elini bulamadım sıfırı 2milayarı bulur dedi bana opel bende üzerinde olan tampona sis yerleine ızagara actık iremsher ek taktık olabiliceği bu bana cok tampon modelleri gtirdiler ama cok abartılı idiler arac kamyon gibi olurdu en kibarı bu ben defalarca söyledim rastgele modifiye yapmam bu işi cok ama cok iyi bilirim bilmesem bukadar iddalı konusmam panjur tambir hataydı ama yapamadılar ben dedim panjuru modelini tekrara ypıcam doğru olanı yapıcam

Ağzına, eline, klavyene sağlık umut :)

Ben ceterisparibus fatih abimizin bertonesini daha çok beğendim valla allah kaza bela vermesin kırmızı bertonede abartı olmus emeğe saygımız var ama arka tampon orjinale yakın olursa daha şık olucaktır birde stoplardaki karartma işi artık mazide kaldı bence gibi saygılar ...

Son düzenleme:
topragım önu guzel oldu şimdı maşallah arkayada el att :)

arkaya eski astramın modena modeli tamponunu koycaktım ama her arabada hermarka arabada var artık o arka kalsın şimdilik toprağım

olur kardesım yavaş yavaş ınsallah
logoya el at hıc olmassa

Tabiki zevk meselesi beğeniriz, beğenmeyiz o kişiseldir ama ortada görünen birşey var ki o da emek.Ben tebrik ediyorum zira ben daha jant değiştirme aşamasına gelemedim.Ancak benimde kişisel fikrim araç bana hitap etmiyor.Tabiki zevk meselesi.Bem daha sade modifikasyondan hoşlanıyorum...

bak şimdi iyi olmuş işte. Arkadaşlar mantığı anlayamadı hala araç sade bişeyler olsun die yapılmamış. arkadaş bilerek aşırıya kaçmış ki göze batsın die yaptığı iş bundan ibaret. sade basit işler yapsa zaten dergiye niye çıksın. amaç abartıya kaçıp dikkat çekmek yoksa basit modifiyeyi normal insanlarda yapıyor.

rizenin sayılı bertonelrinden biri kendisi rizeye geldiği zamanlar iz bırakmadan gitmemiştir. özel toplantılarda buluşmalarda elinden geldiği kadar yerini almıştır.
Şimdide Rizemizi ve opelim.net'i en iyi şekilde temsil edeceğinden eminim. başarılarının devamını diler kazasız belasız sürüşler temenni ederim hemşerim.

Geri