tuningli vectra c yok mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizimkilere oluyor bire bir orjinal aynısı 2 yıl garantili webasto dünyanın en iyi sunroofu istersen camlı yapıyorlar istersen saçlı yapıyorlar

saçlı yaparsan tavanın dışardan gene eskisi gibi görünüyor camsız normal tavan gibi camlı yaparsan da sunroof kapalı olsada iç tavanı açdınmı gökyüzünü görüyorsun...
saçda o lüksün yok sanırım..
tabii iç tavanıda var epey güzel ama çok para dediler 1.5 milyar bana çok geldi..

volkan bence gayet guzel olmus gule gule kullan :) tampon altina opc line mi alcan yoksa irmscher falan mi alcan? karlikci halil de opc line nerdeyse aynisi var aklinda bulunsun sadece bi fikir :)
karlıkçı halilin kini planlıyorum. o konuda senden yardım alıcam o zaman gelsin. çünkü benim ankaraya gidip elden alma şansım yok

valla karlıkçı rengi tutturamıyor benim kanat bir ton koyu boyatmış ilk başda yeni boya deiler ustalar gölgenden güneşden dediler ama bir ton koyu yani arabayada yapıştırdık kanatı artık bir şekilde bende rengi arabayla aynı renk yaptırtıcamda nasıl onu bilmiyorum arabanın üstünde boyatma imkanı olursa iyi olur.

Güzel Olmuş Sevgili Volkan
Fiyat olarak ne kadara çıktı
Bir de kullanmada nelere dikkat edilmesi gerekiyor

ya volkan kardeşim yanlış anlama ama o plakalara ve plakalığa hemen el at derim.. arabanın bütün güzelliğini bozuyor.. çok acele :)

Geri