Benim parklar mtec plakalık mtec bagaj lambası 3 ledli sofit taktırdım beyaz bagaj gece açınca ışıl ışıl
iç aydınatmaya gelince tepe lambalarım olduğu gibi ön arka mtec harita lambalarıda dahil
ayak ayınlatmamda tepe lambasına bağlı mantıklı olarak çünkü kapı açıldımı yanması en mantıklısı tepeyle beraber ayrıca tepe ön lambayı açınca gene ayak aydınlatması yanıyor yani ön sağı açınca yolcu tarafındaki
ayak ledleri elektriği ordan alıyor çünkü
benim tarafımdakine bağlamadık sola çünkü gece giderken ister sırf tepe yi açıyım istersem ayak açıyım öyle yapdık
istersen ayrı ayrıda yapabilirsin ön arka solu tepe sola ön arka sağıda tepe ön sağa yaparsın senin tarafındaki ışığı yakınca senin tarafındaki ayak aydınlatması devreye girer diğer tarafı açınca diğer taraf devreye girer onlar çok basit şeyler
ama kısaca özetle ben iç tepe lambasına bağladım
ön parklara ayak aydınlatma bağlanmaz zaten farları açdığın an onlarda devamlı yanar gece gözünü alır birde gereksiz ve saçma olur..
sonuçda ayak aydınlatma inerken ve binerken binen kişinin rahat görüp ayağını uzatabilmesi için var gece arabanın içi ne kadar karanlık olursa o kadar sürücü için iyi bence..