Teşekkür Ederim...........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saol kardesim.son susturucudan cift kafa cıktım.sag taraftaki kafa daha aktif olsun diyede sol taraftaki boruya yönlendirici perde yapıldı.Ön taraf icin bende arastırma yapıyorum ama gönlüme göre birsey bulamadım.bulduklarım genelde kar küreyici gibi duruyor bu araclarda,o bakımdan acelem yok.birde senin panjurdan bekliyorum gelsin diye.OOOOOO ... Gökhan Kardeşim Allah Kaza Bela Vermesin Harika olmuş ( Dedigin gibi Sade ve Şık ) KAT iptali yaptın mı yoksa son susturucudan mı çift kafa cıktın inan arkayı cok dolu göstermiş ..... Ön sakal için iyice çalışalım öyle karar verelim bende sana birkaç foto yollarım .....
saol kardesim aracta 4cm hr yay var nasıl duruyor sence yorumunu merak ettim?gh 912 aracin cok guzel olmus OPC line aksesuarlar bence cok yakisiyo vectra ya. ayrica senin araba da yay var mi???
evet bende 3. stop lambasını değiştirmeyi düşünüyorum.düzgün bir şekilde kanırtmadan değişiyorsa zaman bulup değiştirecegim inşallah.bence opc line senin aractada cok dehset duruyor ama resimlerde cok belirgin olmayabiliyor hatları siyah diye.normalde gördüm yine siyah bir aractı cocuk camları filmlemiş,jant ve yay takmıs o da 2.0 turboydu muhteşem olmus arac panter gibi duruyordu.opc line body kit inan aracımı yeniden sevmeme neden oldu.adamlar bosuna yapmıyorlar bu aksesuarları.bence super duruyo acik renklerde opc line kendini daha cok belli ediyo... ama benden tavsiye 3.stop u siyah olaniyla degistir o zaman daha da guzel durur arkadan bakinca