tuningli vectra c yok mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
real-c arabanız gercekten mükemmel.masallah nazar değmesin diyelim.
gh912 jantarnız cok yakışmış.benc yay gider bu arabaya

real-c arabanız gercekten mükemmel.masallah nazar değmesin diyelim.
gh912 jantarnız cok yakışmış.benc yay gider bu arabaya
yay en yakın zamanda takıcam inşallah

3.5 veya 4 cm lik yay düşünüyorum.5 cm lere cıkınca amortisörlere cok yük biniyormus ve içeri cok ses veriyormus.
Açıklaman için teşekkürler ben 3cm lik eibach düşünüyorum.İnşallah tümsek ve kasislerde sorun çıkarmaz

Maaşallah vectraların her kasası güzel ama C'ler ayrı bi güzel gelio bana...bende kısmetse borcumun hafiflemesinden sonra panjur 18 jant ve coilover düşünüorum... Yane imzamdaki gibi bişi...;)

real-c araban Maaşallah çok ttatlı araba ne olusrsa olsun yerle bir olsun süper oluo jantlar borbet gibi duruo çokta ii duruo...Kazasız belasız...

gh912 senin arabanda çok güzel o renk çok güzel bende 2004 D.edition alıodum o renk kısmet olmadı bence stoplardan sonra bide Design edition far grubuda al çok ii durur...Maaşallah kazasız belasız...

emege saygı ve zevk işi bu yaptıgımız arkadaşlar herkesin arabası gerkese güzel dorumu benim arabam benim kızım sizinki de sizin deyilmi arkadaşalr bir laf var dır bunu sakın unutmayın ALMANLAR MERSEDESİ SATMAK İÇİN OPELİ SÜRMEK İÇİN YARATMIŞ ARKADAŞALR

Geri