tup takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arakdaslar cok tessekur ederim gercekten cok tesurler..

evet o arabaya tup taktiracam hahahah
yasasin ... yaptirip fotosunu koyacam :D

Hayırlısı olsun ama taktır memnun olmayanı duymadım şu sıralıda...

Bende 2003-2004 leon bakıyorum... elbette hemen tüp taktırmayı düşünüyorum..Taktım kafayı..Bakınıyorum işte...

Şimdiden hayırlı olsun ...

son bi seyde sorayayim unutmusum..
arabayi ilk calistirdigimda benzinle caliscakmis..bide kokleyince benzine geciyomus..
ee niyte tup taktirayim ki ozaman bunlar dogrumu

06cey66' Alıntı:
arabayi ilk calistirdigimda benzinle caliscakmis..bide kokleyince benzine geciyomus..

sıralı sistemde aynen öyle önceleri benzinde çalısıyor motoru yaglama yapıyor sonrasında 2500 devir civarı gaza otomatik geciş yapıyorr sistem güzel motorun ömrünü uzatmak için bir sistem oda merak etme;)

ben de yeni taktırdım, hiç bir sorun yok, ABS, ESP, TC, Otomatik vites, kesinlikle sorun yok. araç Vectra C 2,2 Elegance Active Select

rahat ol :D 100 km de 12 litre LPG yakıyorum. zaten 10 litre benzin yakıyordum. aradaki fark uçurum.

06cey66' Alıntı:
slm arkadaslar
simdi tup yapmak istiyorum.. ama kafamda soru isaretleri var yardimci olursaniz sevinirim..
simdi bu tupu takinca dogal olarak beyne yeni bi surum yukluyolar..
benim sorum bu surumu yukleyince ids plus ,eps ,anti patinaj fln iptal olurmu
sirali taktirmak istiyorum
:help:

çarşamba günü LPG li aracımla boluya gittim, hiç senin dediğin gibi bir olayla karşılaşmadım. LPG benzinden iyi gidiyor diyebilirim. ben göstergedeki son sürati gördüm LPG ile...

ama sabahları 1-2 dakika benzinle çalışıyor.

şiddetle tavsiye ederim

06cey66' Alıntı:

06cey66' Alıntı:

olaya el atma zamanı gelmiş bile :)

ortak merhaba...sana hemen şunları söyleyeyim yüksek hızda falan giderken lpg den benzine geçmek diye birşey yok varsa bence o sistem arızalıdır.

Lpg Ustan program atarken bana sordu hep ilk çalışmada kaç bin devirde lpg ye geçsin yada motor ısısı kaç dereceyi bulursa lpg ye geçsin motor ısındıktan sonra ki çalıştırmalar benzinlemi olsun lpg ile mi benzinle olursa ne kadar zaman sonra lpg ye geçsin diye hepsi hem sana hemde lpg yi takan ustaya bağlı...

benim araba 3500 devirden sonra 40 dereceden sonra lpg ye geçiyor daha sonraki çalıştırmalarda ise 5 dk sonra yine 3500 devirde lpg ye geçiyor ben öyle ayarlattım devamlı yada kısa mesafelerde bile lpg kullanmamak için...ayda 4 depo lpg yakıyorsam ortalama 20 ytl likte benzin yakıyorum hem sadece lpg ile kullanmamış oluyorum hemde motora benzin takviyeside yapmış oluyorum...

İçin rahat olsun yeter ki işini sağlam birine yaptırt...

Geri