tup takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıralı sistemde aklına gelecek tüm sorunlar çözülmüş durumda merak etme dostum.Hem benzinle çalışması çok daha iyi öyle gaz donmuş çalışmıyor ne bilyiim motor ömrü kısalıyor gibi şeyleri önlemek için zaten bu sırf.Benzine geçme söz konusu değil merak etme ben devir kesiciye bile gazla giriyorum benzine geçme falan yok yani.Ama güzel bir yere montaj yaptır en önemlisi bu.

To_death_corsa' Alıntı:
Hayırlısı olsun ama taktır memnun olmayanı duymadım şu sıralıda...

Bende 2003-2004 leon bakıyorum... elbette hemen tüp taktırmayı düşünüyorum..Taktım kafayı..Bakınıyorum işte...

eet abim yaw..referance lar çok hoşuma gidiyor..çok hoş arabalar..dizelleri pek yok ortalıkta ama sıralı süper olur.. ben de bakıom ama ileride alabilirim ancaa......

faithless1905' Alıntı:
olaya el atma zamanı gelmiş bile :)

ortak merhaba...sana hemen şunları söyleyeyim yüksek hızda falan giderken lpg den benzine geçmek diye birşey yok varsa bence o sistem arızalıdır.

Lpg Ustan program atarken bana sordu hep ilk çalışmada kaç bin devirde lpg ye geçsin yada motor ısısı kaç dereceyi bulursa lpg ye geçsin motor ısındıktan sonra ki çalıştırmalar benzinlemi olsun lpg ile mi benzinle olursa ne kadar zaman sonra lpg ye geçsin diye hepsi hem sana hemde lpg yi takan ustaya bağlı...

benim araba 3500 devirden sonra 40 dereceden sonra lpg ye geçiyor daha sonraki çalıştırmalarda ise 5 dk sonra yine 3500 devirde lpg ye geçiyor ben öyle ayarlattım devamlı yada kısa mesafelerde bile lpg kullanmamak için...ayda 4 depo lpg yakıyorsam ortalama 20 ytl likte benzin yakıyorum hem sadece lpg ile kullanmamış oluyorum hemde motora benzin takviyeside yapmış oluyorum...

İçin rahat olsun yeter ki işini sağlam birine yaptırt...
iskenderun için mi 40 derece çok yüksek neden 30 dereceye indirmiyorsun?
devir ile bilgileri ilk defa senden duydum.Araçın ısıyla ilgili 30-40-50 neyse bu sıcaklıgında ulaştıgında otomatik geçiyor.Devirle ilgili degil bu olay.Bir yerde durdun tekrar arabayı çalıştırdıgın da ise benim araç 20 saniye içinde geçiyor lpg.ye.bunu ayarlatabiliyorsun.ben benzinde giderken sürekli yavaş giderim 2000 devir hiç geçmem ama genede lpg ye geçer.Işıklarda dururken bile geçiyor.Soguk arabada zaten 3500 devir yapmak zaten motor açısından iyi degil ki.

Araç durduğu yerde rölantide çalışsa bile gaza kendiliğinden geçer devirle falan bi alakası yok ...

mdellal' Alıntı:
Araç durduğu yerde rölantide çalışsa bile gaza kendiliğinden geçer devirle falan bi alakası yok ...

olurmu murat abi yaa benim kullandıklarımın hepsi 2500 devirde gaza atıyor bazen 2000 deviri gecmeden mahlleden cıkıyorum o arada işte ortalama 5 dak filan benzinle gidiyorum sonra yüklenince gaza geciyor yani devir gecmeyinde gecme yok kesinlikle

06cey66' Alıntı:
slm arkadaslar
simdi tup yapmak istiyorum.. ama kafamda soru isaretleri var yardimci olursaniz sevinirim..
simdi bu tupu takinca dogal olarak beyne yeni bi surum yukluyolar..
benim sorum bu surumu yukleyince ids plus ,eps ,anti patinaj fln iptal olurmu
sirali taktirmak istiyorum
:help:
burda bizim arkadas new zafiraya attıki bende düşünüooorumm performansta hiç bi düşüklükk yokk bencee taktırrabilirsinn 2 milyara filan gelioo benim hosuma qitti sadecee gaz ayarlarını iyi bilen bi ustaya yaptırr gazı fazla kacırırsa egzos ısıgıı yanıoo oda serviste 10 dk da yapıoolarr taktır derimm

LND' Alıntı:
olurmu murat abi yaa benim kullandıklarımın hepsi 2500 devirde gaza atıyor bazen 2000 deviri gecmeden mahlleden cıkıyorum o arada işte ortalama 5 dak filan benzinle gidiyorum sonra yüklenince gaza geciyor yani devir gecmeyinde gecme yok kesinlikle

Bence yanılıyorsunuz gazın devirle ne ilgisi var.Bekle oldugu yerde motor belli sıcaklıkda kendi gaz a geçer zaten.Bende 1-1,5 km gidiyorum benzinle ışıklarda durunca geçiyor.Benzinde gaza basmıyorum. gene geçiyor.Sen sıcaklık yarlarına baktır sanırım ankara 40 derece oldugu için normal 5 km gitmen.Ayrıca araç sogukken 2500 devirde bas bakalım lpg ye geçiyor mu?

irfan_1' Alıntı:
Bence yanılıyorsunuz gazın devirle ne ilgisi var.Bekle oldugu yerde motor belli sıcaklıkda kendi gaz a geçer zaten.Bende 1-1,5 km gidiyorum benzinle ışıklarda durunca geçiyor.Benzinde gaza basmıyorum. gene geçiyor.Sen sıcaklık yarlarına baktır sanırım ankara 40 derece oldugu için normal 5 km gitmen.Ayrıca araç sogukken 2500 devirde bas bakalım lpg ye geçiyor mu?

sabahları marşa basıyorum ve gaza basınca tık diye gaza geciyor dostum inanmıyorsanda video yha cekiyim gönderiyimm

ayrıca arabayı 2 saat durmaksızın kullandıktan sonra calısıtırgımda tekrar gaza yüklenmezsem gecmiyor bu ....

ayrıca gecen gün arabayı calıstırdım radyoyu acmak için bahcemizde arabayı temizledim köpegimi gezdirdim filan tam 45 dakika araba benzinde calısmıs park ederklen fark ettim bunudaa

LND' Alıntı:
ayrıca gecen gün arabayı calıstırdım radyoyu acmak için bahcemizde arabayı temizledim köpegimi gezdirdim filan tam 45 dakika araba benzinde calısmıs park ederklen fark ettim bunudaa
Senin lpg ayarlarında bi tuhaflık var bence gidip bi ustana göster en iyisi;çünkü ben çalıştırdığım zaman rölantide bikaç dk içinde gaza kendisi geçiyo,yani devir yükseltmeme falan gerek kalmıyo ...

Geri