tup takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opis Ankaradaki Opel servisi değil miydi yaw?Anladığım kadarıyla onlarda sıralıya onay veriyorlar demekki :)

faithless1905' Alıntı:
Opis Ankaradaki Opel servisi değil miydi yaw?Anladığım kadarıyla onlarda sıralıya onay veriyorlar demekki :)

evet emre abi opis opel yetkili servisi kendileri montaj yapıyorlar ve cok yogun calısıyorlar diye duydum sadece opellere taktıkları halde;):)

Yetkili servisler lpg li araçlara bakıyorlar mı?Bana düzce servisi lpg takanlara Yetkili servislerin bakmadıgını söyledi.Garanti kapsamındakiler sanırım garantisi bozulur. Ankaradaki nasıl yapıyor lpg takıyor izin almış mı acaba...Garantiyi nasıl bozdurmadan takıyor.

M@honi' Alıntı:
yuhhhh Ceyhun sana o arabaya yapılır mı oooo :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :bisiklet: :bisiklet: :banned: :banned: :banned: :banned:
bencede yazık günah ya:mad: :(

ya beyler, niye böyle diyorsunuz ki . Eleman belki çok yol yapıyor, araba parası kadar da benzine mi para versin.

ben yılda 60,000-70,000 km yol yapıyorum, buna benzin mi dayanır.

Vectra C+ 2200 CC+otomatik vites + BRC Sequent 56 sıralı sistem = 14 Ykr :) :) :)

MERİFAST' Alıntı:
bencede yazık günah ya:mad: :(

prince' Alıntı:
Vectra C+ 2200 CC+otomatik vites + BRC Sequent 56 sıralı sistem = 14 Ykr :) :) :)
Şehir içi mi dışı mı ?

şehir içi, sürekli dur kalk trafikte (ankarada LPG 1,260 YTL)

mdellal' Alıntı:
Şehir içi mi dışı mı ?

Geri