tup takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de Astra H var bende düşünüyorum LPG takmayı. Ayda min. 300 YTL benzin kullanıyorum. 10 ayda falan amorte eder heralde kendini diye düşünüyorum kıyacam sanırım bende arabaya...

-Lpg sonrası bu kaça düşer aylık? Yarı yarıya fark ediyormu? En azından 100 - 130 YTL falan azalır mi?

-LPG'nin litresi ne kadar?

300 ödüyorsan 170-180 civarı ödersin dostum

lpg nin litresi 1420 filan ankarada yanlış hatırlamıyorsam tabii. ama 10 litre yakıyosa 12 lite yakar araba litre fiyatından dolayı kar edersin 12 aydada amorti ede kendini merak etme:):)

ELEGANCE' Alıntı:
Bende de Astra H var bende düşünüyorum LPG takmayı. Ayda min. 300 YTL benzin kullanıyorum. 10 ayda falan amorte eder heralde kendini diye düşünüyorum kıyacam sanırım bende arabaya...

-Lpg sonrası bu kaça düşer aylık? Yarı yarıya fark ediyormu? En azından 100 - 130 YTL falan azalır mi?

-LPG'nin litresi ne kadar?
izmirde çok enteresandır lpg her yerde 1,30 lira geçen hafta ordaydım...yazın da böyle bi fark vardı yine hep ucuz izmir istanbuldan ankaradan...

lpg fıytı ankarada 1.29 ile 1,31 arasında degısıo su aralar ve 2,5 motor olmasına ragmen 53 mılyonluk tuple nerden baksan 300 km yol yapıo

omega345' Alıntı:
lpg fıytı ankarada 1.29 ile 1,31 arasında degısıo su aralar ve 2,5 motor olmasına ragmen 53 mılyonluk tuple nerden baksan 300 km yol yapıo

pardon ben karıştırmışım dün aldım 1.30 dan shell'den neden öyle yazdıysam sanki:o

Arkadaşlar sağolun cevaplar için...

Dün hesapladım yol bilgisayarını 9 aydır = 15000km civarı olmuş sıfırlamamıştım 1160 küsür litre yakmışım yani her ay 360 YTL kullanmışım. Yazık bu paraya...

-8-10 yıl önce Şahin kullanırdı babam LPGli sürekli çekiş problemi olurdu karburatörlü zaten... Araba resmen gitmezdi.

-Artık Sıralı sistemlerde enjektörlü araçlarda çekişte kayıp olmadığını söylüyorlar ama hep 2.0 litre ve üstü motorlar için duydum bu yorumları

-1.6da da çekiş kaybı olurmu ? Easytronic'in zaten baya nazlı bir şanzumanı var. uyumsuzluk olurmu ?

-Taktırırsam ki ciddi ciddi düşünüyorum. Pahallısı kalitelisi neyse o olur araçta sorun yaşarmıyım ?

1.6 da da hhiçbir performans düşüklüğü yok merak etme,şanzımanla bir sorunda olmaz ben hiç duymadım görmedim böyle bir problemi olanı ama kaliteli bi kiti taktırırsın hiçbir sorun yaşamassın.Tartarini+Brc+Prince.Bunlar sorun yaşatmaz.Hiç başım ağrımasın hollanda malı olsıun dersen 200-300 fazla vercen diğerlerine göre Prince taktıracaksın...

kurt_35li' Alıntı:
lpg motora bi sorun yaratırmı acaba ?

forumda aratırsan lpg üzerine merak edilen herşey diye bir konu açmıştım sorularına cevap bulabilirsin...

slm eğer taktıracaksanız biraz fazla verip brc lovato falan taktırın VOLTRAN diye bi marka var hiç tavsiye etmem ,benimki sıralı VOLTRAN şuan taktıracak olsam 500 ytl fazla verir brc taktırırdım

Geri