hocam adam kaynaklat temizler boyar sifir diye satabilir nerden bilebilirki insan, hangi turbocuymus bende arkadaslarima sordurayim var mi fazla manifold diye bizede lazim cunku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam adam kaynaklat temizler boyar sifir diye satabilir nerden bilebilirki insan, hangi turbocuymus bende arkadaslarima sordurayim var mi fazla manifold diye bizede lazim cunku
Eger dedigi gibiyse cok iyi. uretimini felanmi yapiyorlar acaba sonucta dokum bi malzeme.
evet 1 haftalik denemeden sonra sizinle paylasmak istedim,aracim malum zafer bey in de bildigi gibi 0299 hatasi veriyordu once turbo degis dediler 4000 tl sonra manifold degisikliginden zafer bey den ogrendigimizle 1500 civarina dustu en son care valf olabilir mi diye bir soru isareti vardi.Internette sifir kullanilmamis valf buldum 100 150tl civari gecen gun guncellemeden sonra taktirdim zira guncelleme donusu yine yandi.Uzatmiyim parcayi taktirdim ve inanirmisiniz kan akisim hizlandi gaza dokundukca aractaki tepkimeler adami heyecanlandirir sekle döndü,klimali tam devir acip zorladim baya bi ama hata vermedi ,fethiye antalya arasi git gel 500 km civari yol yaptim ve sükür ki yanmadi ayrica yolda deneme yapip kalkista birde jetta tokatladim [emoji23][emoji23]Sizlere tavsiyem arkadaslarim once bi valfi kontrol ettirin para kolay kazanilmiyor tamirci degistir der,bu forumdaki insanlara da tesekkur ediyorum ,cok fikir alisverisi yaptim,ozellikle zafer bey cogu konuda yardimci oldu,sizlerde de 0299 hatasi varsa manifoldu actirmadan bi selenoid valfi degisip kontrol etmeniz,hepinize iyi gunler dilerim,"En yakin zamanda servise götürün "yazisi olmayan gunler dilerim[emoji6][emoji6]
sayet garantili olursa cok kisinin isine yarar dua alirsin hocam.hadi bakalim alirsan fotosunuda eklersen sevinirim
hocam manifold uzerindeki siyah sensör kucuk hortumlar mevcut uzerinde selenoid valfi deniyor once bi onu deneyin diger turlu manifoldu degistirin sayet catlak varsa ,turbonun arizali olmasi halinde aracta islik sesi vb durum olur arac gitmez hiz belli bi limiti gecemez,ben aracimda 170 180 e basiyordum banada arizali dediler turbo,sans eser valf denedik oldu,turbo denen parca 4000 tl yazik kendileri kaputa dokununca 50 tl aliyorGaranti konusuna girmedim hiç çünkü orjinal manifold bile çatlatıyor sadece sebebini sordum neden çatlıyor diye,bana katalizörde ısı sıkışıyor ondan dedi.