Arkadaşlar turbonun doğru kullanımına ilişkin yazılar paylaşmıştık forumda. Ancak başka markalardan bir kaç haber okudum turbonun patladığına dair.
Opel Astra ile de bir fimanın kullandığı Astra'nın turbonun patladığını duydum. Fikri ve yorumları olan paylaşabilir mi?
Bununla ilgili bir arkadaşın yazısından da alıntı yapıyorum
Canlılar susuz, turbolar da yağsız yaşayamaz. Turbo patlamaz, dağılır. Bunun sebebi yağsız kalması veya eksik yağlamadır.
Canlılar temiz su içmezse, turbolar da özelliğini kaybetmiş yağla hastalanırlar.
Canlılar hastalandığında harici ilaçlarla, gerekiyorsa ameliyatla düzelirler, turbolar içindeki parçaların değiştirilmesiyle düzelirler.
Ameliyatlar pahalıdır, turbo parçaları da pahalıdır.
Herşey mükemmel gitse de canlılar zamanı gelince ölür, turbolar da biter.
Ölen canlının yerine yenisi doğar, biten turbonun yerine de yenisi takılır.
Opel Astra ile de bir fimanın kullandığı Astra'nın turbonun patladığını duydum. Fikri ve yorumları olan paylaşabilir mi?
Bununla ilgili bir arkadaşın yazısından da alıntı yapıyorum
Canlılar susuz, turbolar da yağsız yaşayamaz. Turbo patlamaz, dağılır. Bunun sebebi yağsız kalması veya eksik yağlamadır.
Canlılar temiz su içmezse, turbolar da özelliğini kaybetmiş yağla hastalanırlar.
Canlılar hastalandığında harici ilaçlarla, gerekiyorsa ameliyatla düzelirler, turbolar içindeki parçaların değiştirilmesiyle düzelirler.
Ameliyatlar pahalıdır, turbo parçaları da pahalıdır.
Herşey mükemmel gitse de canlılar zamanı gelince ölür, turbolar da biter.
Ölen canlının yerine yenisi doğar, biten turbonun yerine de yenisi takılır.