Ynt: Turbo Şarjlı Araçların ( Dizel - Benzinli) Doğru Kullanımı
benimişe gitmem zaten 1-2 dk sürüyor 30 sn beklemem gereklimi
benimişe gitmem zaten 1-2 dk sürüyor 30 sn beklemem gereklimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:hmm ben de dikkat edeyim bari ben direk kapatıyorum kontağı
lidokain link' Alıntı:benimişe gitmem zaten 1-2 dk sürüyor 30 sn beklemem gereklimi
lidokain link' Alıntı:benimişe gitmem zaten 1-2 dk sürüyor 30 sn beklemem gereklimi
erdem link' Alıntı:[quote author=HaKaN link=topic=390.msg9219#msg9219 date=1298572396]
kullanım kitapçığında böyle bir bilgi mevcut mu sn erdem?
tüm dizeller değil sadece turbo için geçerli değilmi
BRKCDTI link' Alıntı:Günümüzde turboşarja sahip olmayan dizel motor yok gibi birşey zaten. Binek dizellerin zaten istisnasız tamamı turbo.
Motorun vuvlama sesinden bahsediyorsunuz sanırım bu konu hakkında konuşulmuştu, dizel motorun karakteristik sesi olduğuna karar verilmişti. Sorun olduğundan bahsedenlerde var.çellocu link' Alıntı:dizelci arkadaşlara bir sorum olacak. araç rolantide çalışırken gaz pedalına basıp bıraktığımda (devir saati 2000 e kadar çıkıp inerken) bir uğultu sesi geliyor gerçi bu gün servise götürüp ustaya dinlettim, turbodan geldiğini ve normal bir ses olduğunu söyledi acaba sizde de durum aynımıdır. Ayrıca bu sesi düşük viteste dik bir yokuşu çıkarkende duymak mümkün