- Konuyu Başlatan
sag olun arkadaslar waz gectımm 5000 dolar az para diil...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VSS-1' Alıntı:Benim anlamadıgım: 80li ve 90 yılların güclü ve yüklü makinaları yerine, neden zayıf ve performansı düsük yeni model araba alınır? Türkiyenin cogu Broadway kullanıyor diye hepimiz böyle bir bicimsiz araba alacagız? Tabii bizlerin bilmis ANNE-BABA-BACI-AMCA-ENiSTE-DEDE-Bilmemkim cevresi; o arabaları tavsiye eder - ama biz sırf A-Z gitmek icinmi araba alıyoruz? - Biraz güc ve estetik, bunu cogu evhalkı ve cevremiz anlayamaz, araba konusunda kimseye ödünc verme... Bence Kadett GSI 16V seni rahatlatabilir....
rakkas_dream' Alıntı:kardeş Çankırı da yakıt tasarufu için bir sistem takılıyo ve bu istem aynı zaman da turbo görevi sağlıyo
tabi ki her gecen gun gelisen teknolojinin nimetlerinden faydalanmak icin 80 li 90 li yillarin arabalarini almiyoruz. hersey performans diildir. sadece performans isteseydim gidip peugeot 206 gti, renault sport clio gibi arabalar alirdim. sonra icinde ölür müydüm kalir miydim???VSS-1' Alıntı:Benim anlamadıgım: 80li ve 90 yılların güclü ve yüklü makinaları yerine, neden zayıf ve performansı düsük yeni model araba alınır? Türkiyenin cogu Broadway kullanıyor diye hepimiz böyle bir bicimsiz araba alacagız? Tabii bizlerin bilmis ANNE-BABA-BACI-AMCA-ENiSTE-DEDE-Bilmemkim cevresi; o arabaları tavsiye eder - ama biz sırf A-Z gitmek icinmi araba alıyoruz? - Biraz güc ve estetik, bunu cogu evhalkı ve cevremiz anlayamaz, araba konusunda kimseye ödünc verme... Bence Kadett GSI 16V seni rahatlatabilir....
06BBA04' Alıntı:arkadaslar ceyhun arkadasimiz dusuk capli bir türbine sahip turbodan bahsediyor. 105 bg lik bir araci 400 bg yapmak istemiyor. aracina dusuk basincli ve kucuk turbinli bir turbo takarak motor gucunu 150 bg seviyesine cikarmak istiyor