turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: turbo

Geçmiş olsun, benimde daha 3. haftasında klima kondansatörü ses yapmaya başladı, garantiden değişti. Hiç sorun etmeyin, gönlünüzü rahat tutun. Kadı kızı kusuru olarak gördüm ben arabamda değişen parçayı, tavsiye ederim. ((:

Araçla otobanda giderken özellikle bayır kısımlara gelindiğinde 4. veya 5. vitestee araç biraz düşük hızda kaldığı andaa sanki bir teneke parçası ileee sık aralıklarla biryere vuruyorlarmış gibi ince ama zırıltılı bir ses geliyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar ben de arabamı alalı 1 hafta oldu. 1.4 t cosmo aldım. Bende de arabayı çalıştırdıktan sonra özellikle rölantide iken arada bir gelen ve 3-4 saniye süren birv ses var. Zzzzzzt yapıp geçiyor ama bir süre sonra yine aynı ses. Bu nediir bilen var mı?

Mortordan gelmiyor bu ses. Sanki bir fan devreye giriyor ve 3-4 saniye çalışıp duruyor gibi...

var böyle bir ses bende de 10 sn içinde de motor devri normal düzeye inince geçiyor heralde bir sistem çalışıyor motor soğukken motor devrini hızlı bir şekilde indirmek için

arjadaslar arac kalkısda vuvv dıye bır ses aldıgım gunden berı vardı yokus kalkıs desteğinden gelıyordur dedım servıse gıttım turbo dedıler bu ses sızdede varsa gosterın garantıden degıstırdıler sımdı bu sesı  sabah yapmadı

denizs link' Alıntı:
Araçla otobanda giderken özellikle bayır kısımlara gelindiğinde 4. veya 5. vitestee araç biraz düşük hızda kaldığı andaa sanki bir teneke parçası ileee sık aralıklarla biryere vuruyorlarmış gibi ince ama zırıltılı bir ses geliyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba,aracım dizel ve bahsettiğiniz özellikle üst viteslerdeki düşük devirli seyirlerde gaza basıp aracın kendisini toparlaması sırasında uğultumsu zırıltı sesi geliyordu ancak bu 5000km yigeçtikten sonra gelmez oldu forumda dizel kullanan arkadaşlarında sonradan geçtiğini söyledikleri ses olsa gerek

Geri