Türk halkına calgon kazığı!

valla calgon kullanmıyorum ama makineye kireç ile ilgili bir problem olursa zaten calgon parası kadar tutmayacağının düşünüyodum artık emin oldum :D

çok beğendim bu paylaşımı valla bizimkilerin hiç calgon aldığını da duymadım gereği de yokmuş zaten

:mad::mad:hiç anlamıyorum sizi varya;
adam malı üretiyor paketliyor ve satıyor işine gelen alır işine gelmeyen almaz kazıklamak ne demek zorla cebinizdeki parayımı aldı adam yada tuttu bu ürünü kullanırsanız yılda su kadar karınız 5 yılda bu kadar karınız olur gibi birşeymi dedi yapmayın böyle şeyler yaa.Bir esnaf olarak kanıma dokunuyor bu yazdıklarınız, adam demiyorki size rezitansın fiyatı su bu benim malım bu diye söylemiyorki bişey üretiyor ve satıyor ister al ister alma o seni bağlar sadece ve kimseyi ilgilendirmez silah zoruyla mal satılmıyor bu ülkede...

doğru silah zoruyla satılmıyor isteyen alır isteyen almaz ama reklamın bazı hileleri sonra belli oluyor. reklamda çok ucuz fiyata klima var deniliyor alt yazı çok hızlı ve küçük puntolarla yazılmış hemen geçiyor. siz sanıyorsunuz ki baya ucuz almak için gidiyorsunuz bayi diyor ki o fiyata en ucuz en dandik en basit ürünün fiyatı olduğunu söylüyor. diğerlerinin fiyatlarında hiçbir indirim yok.buda reklamların çok hile ile hazırlandığını gösteriyor.onun için dikkatli olmak lazım.

LND' Alıntı:
:mad::mad:hiç anlamıyorum sizi varya;
adam malı üretiyor paketliyor ve satıyor işine gelen alır işine gelmeyen almaz kazıklamak ne demek zorla cebinizdeki parayımı aldı adam yada tuttu bu ürünü kullanırsanız yılda su kadar karınız 5 yılda bu kadar karınız olur gibi birşeymi dedi yapmayın böyle şeyler yaa.Bir esnaf olarak kanıma dokunuyor bu yazdıklarınız, adam demiyorki size rezitansın fiyatı su bu benim malım bu diye söylemiyorki bişey üretiyor ve satıyor ister al ister alma o seni bağlar sadece ve kimseyi ilgilendirmez silah zoruyla mal satılmıyor bu ülkede...

bu ne hiddet bu ne celal :)

yusufaltintepe' Alıntı:
bu ne hiddet bu ne celal :)

esnaflıga laf geliyor uzatmalı tutamadım kendimi pardon:)şahsi bişey değil ama ''kazıklamak'' lafını duyunca cinlerim tepeme cıkıyor, cünkü esnaflık sözlüğünde böyle birşey yok.;)

Her firmanın,çoğu üreticinin bu tarz politikaları vardır,calgon bunlardan sadece biri,kullandığımız diğer ürünlerde de neler var neler...

LND' Alıntı:
esnaflıga laf geliyor uzatmalı tutamadım kendimi pardon:)şahsi bişey değil ama ''kazıklamak'' lafını duyunca cinlerim tepeme cıkıyor, cünkü esnaflık sözlüğünde böyle birşey yok.;)

doğru diyosun "esnaflık" ayrı bi kültür ama esnaf kılığına girmiş kazıkçı da çok artık çevremizde... onlarda yoktur esnaflık sözlüğü bence

10 yıldır çamaşır makinesinde ne calgon ne de başka bir kireç sökücü vs kullanmadık. ama hiç bir sorunyok hala ilk günkü gibi çalışıyor ve yıkıyor. bence bu reklamlardakilerin hiçbiri doğru değil

Geri