Türk halkına calgon kazığı!

paylasım ıcın cok saol....

Paylasim ve arastirmalarin icin tesekkürler.Cok yararli bi bilgi.:good: :good: :good:

alpasch' Alıntı:
hmm peki yeteri kadardan kasit nedir? 1 sise,10 sise ?
birde daha sonra camasirlar sirke kokuyor mu?
Kazanı da temizlemek için kazan seviyesini 1 cm geçirilirse yeterli . (Alt seviye)

iyide calgon reklamlarında rezistant öne çıkıyor ama makinanın heryerini kireç bağlıyor diye anlatılıyor hottum kazan...vs parçalar.bunlarıda göz ardı etmemek lazım isteyen alır isteyen almaz.biz koymuyoruz çamaşır makinasına hiçte bişey olmadı 15 senedir.bu hesapları yapanlar sadece resiztansı düşünerek yapmış diğer parçalarıda katsınlar işin içine.ben calgon yararlı demiyorum ama adamların sloganı makinanız kireç bağlamasın yani komple koruma idda ediyorlar...

kullanıp kullanmamak tercih meselesi...
yaklaşık 10 yıldır ayne çamaşır makinasını kullanıyoruz ve ilk başta kullanıştık 3-5 ay ben calgon u gereksiz gördüm ve kullanmamaya başladık.
bugüne kadarda bir sorun çıkarmadı.inş. da çıkarmaz.
bence reklamlarda insanları kandırıyorlar. Ama bu denildiği gibi direk satış politikası.etikliği yanlış ama hangi firma bu şekilde yapmıyor ki

tam ısın ehlıne gore bır konu once sunu soyleyım ben 4 yıldır bu ısı yapıyorum 4 yıldıe benım gordugum kırec toplamda o reklamdakı kırec kadar yok ama kırecı onlemesede gecıktırdıgı kacınılmaz gercek ben musterıme kullan yada kullanma dıyemem kendı tercıhı sadece rezınstansla sınırlı degıl dıyer parcalarda etkılenıyor mesela hortumlar kırec baglıyor pompa motoru sıkısıyor yınede kırec onlenmıyor sunuda soyleyım bır rezınstans servıs ucretı ıle 50 ytl ye mal oluyor hesabı sız yapın

http://www.youtube.com/watch?v=PBdT6jn2sZg
buda bonusu

....

Son düzenleme:
çamaşır sodası (toz halde)2 ölçek kadar attığınızda hem kireci önlüyor hemde çamaşırları yumuşacık yapıyormuş.bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Geri