Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
recai hocam linkini paylaştıgın sitede görsel yok linkten almayı düşünüyorum ama yine tek flamentli cıkar diye korkuyorum 2li demesi sanırım çift flamentli oldugunun işareti mi acaba
recai hocam linkini paylaştıgın sitede görsel yok linkten almayı düşünüyorum ama yine tek flamentli cıkar diye korkuyorum 2li demesi sanırım çift flamentli oldugunun işareti mi acaba
Aga sitede 4-5 tane T20 var. Bunlarda çift flament vs yazmıyor bu nedir ben tam anlamadım. Photun daha uzun ömürlü demiş arkadaş gittim onu aldım bende. Olmazsa iade ederim zaten de kafama takıldı bu durum.
Aga sitede 4-5 tane T20 var. Bunlarda çift flament vs yazmıyor bu nedir ben tam anlamadım. Photun daha uzun ömürlü demiş arkadaş gittim onu aldım bende. Olmazsa iade ederim zaten de kafama takıldı bu durum.
Ampulün içinde biri kısa biri uzun olmak üzere 2 yatay flament var ve buna bağlı olarak dibinde 4 tel var.
Gündüz uzun tel aktif oluyor ve daha fazla aydınlanma sağlanıyor, farlar yandığında (ya da parklar) uzun tel devreden çıkıp kısa tel devreye giriyor ve ışık şiddeti azalarak park ampulü görevi görmüş oluyor.
Yani çift flamentli T20 hem gündüz hem de park ampulü olmuş oluyor.