TÜV Xenona Gecıt Vermedi...

valla parca bulma kabiliyetiniz nedir cikma orjinal, sifir tedarik etmeye gore cok fark var ama rahat 500 tl si var...

ozaman hiç gerek yok söktürürüm çıkınca bir daha taktırırım :)yardımın için cok sağol

Çok geç kalmış bir uygulama. Umarım trafiklerde bu uygulamaya dahil olur ve böyle milletin gözünün içine projektör gibi çakan tüm xenonlar temizlenir trafikten.

Çok geç kalmış bir uygulama. Umarım trafiklerde bu uygulamaya dahil olur ve böyle milletin gözünün içine projektör gibi çakan tüm xenonlar temizlenir trafikten.
Zaten konuyu açan arkadaşımızın da projektör gibi çok büyük sisleri var, sanırım bir de xenon var. Ama çoğu kişinin yapacağı gibi sanırım DOĞRU yolu bulmuş ve söktürüp muayeneden geçip eski haline döndürecek arabasını :)

Nekadar etkili olacakki millet muayeneden önce söktürecek sonrasında gerı taktır araya 50 tl sıkısmıs işte..

Zaten konuyu açan arkadaşımızın da projektör gibi çok büyük sisleri var, sanırım bir de xenon var. Ama çoğu kişinin yapacağı gibi sanırım DOĞRU yolu bulmuş ve söktürüp muayeneden geçip eski haline döndürecek arabasını :)

bence normal trafik kontrollerindede bakılıp gerekirse ceza kessinler.en DOĞRU yol bu sanırım.

Cam filmlerinden çok daha tehlikeli olduğu bir gerçek. Gereken mutlaka yapılmalı. Sıradan trafik kontrollerinde mutlaka bakılmalıdır.

Ben cevremdeki insanlara zarar verdiğimi ve insanlarin gözünü aldıgını düşünmüyorum xenonların k larına dikkat ederim gidip yüksek xenon taktırmam aracıma 3 kuruşluk zevk için insanların sağlığıyla oynicak kadar bilinçsizde değilim.
xenon var xenon var ama gelin görünki piyasada merceksiz ve yüksek k da xenon kullanan bir çok kişi var önemli olan xenonuda adabında kullanmak bu tabi benim düsüncem.

bende mercek var ve xenon var..muayene için kusur olusturrmu acaba??

kimse kusura bakmasin xenon mercekli olucak kurala uygun olucak gerisi bos..

Millet artık xenonları gereksiz ve amacına uygun olmayan şekilde kullanmaya başladı.
Sislere Xenon niye takılır ucuzladı diye nerdeyse millet aracin iç aydınlatmasını ,stoplarada taktırmaya başlayacak.

Geri