xzenon yalan oldu meuaynede orjınal styla takılcak mıllet bu yaz ısımız ış anladıgım kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de cidden istiyorum takmak ama kendim merceksiz ve 4000k olanların dahi ışığı çok dağıttığını görünce vazgeçiyorum. Ayrıca merceksiz olup da şimdiye kadar rahatsız etmeyenini de görmedim. Yeni uygulamaya göre de farın sadece mercekli olması bir şey değiştirmiyor, otomatik far yükseklik ayarının da bulunması lazım.Ben cevremdeki insanlara zarar verdiğimi ve insanlarin gözünü aldıgını düşünmüyorum xenonların k larına dikkat ederim gidip yüksek xenon taktırmam aracıma 3 kuruşluk zevk için insanların sağlığıyla oynicak kadar bilinçsizde değilim.
xenon var xenon var ama gelin görünki piyasada merceksiz ve yüksek k da xenon kullanan bir çok kişi var önemli olan xenonuda adabında kullanmak bu tabi benim düsüncem.
Ben de cidden istiyorum takmak ama kendim merceksiz ve 4000k olanların dahi ışığı çok dağıttığını görünce vazgeçiyorum. Ayrıca merceksiz olup da şimdiye kadar rahatsız etmeyenini de görmedim. Yeni uygulamaya göre de farın sadece mercekli olması bir şey değiştirmiyor, otomatik far yükseklik ayarının da bulunması lazım.
Forumda da bunun ayrıntılı olarak anlatıldığı konu mevcut.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=83424[/QUOTE
Ben öle düşünmüyorum hala bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğini savunuyorum ben aracıma xenonları yaptırdıktan sonra bir çok arkasıma sordum rahatsız ediyormu göz alıyormu diye hiç birinden olumsuz yanıt almadım dediğim gibi önemli olan mercek ve k ı düşük tutmak tabiki bu benim düşüncem sizinkinede saygı duyuyorum.Birde şöle bir şey var benim aracımda sislerdede xenon var mesela ben asla normal farlardaki xenonla sislerdekini bir açmam ikisi birden gercekten cok göz alıyor bu insanlara saygısızlık olur yine aynı yere gelicem önemli olan gercekten Xenon u adabında kullanmaktır.
Ben cevremdeki insanlara zarar verdiğimi ve insanlarin gözünü aldıgını düşünmüyorum xenonların k larına dikkat ederim gidip yüksek xenon taktırmam aracıma 3 kuruşluk zevk için insanların sağlığıyla oynicak kadar bilinçsizde değilim.
xenon var xenon var ama gelin görünki piyasada merceksiz ve yüksek k da xenon kullanan bir çok kişi var önemli olan xenonuda adabında kullanmak bu tabi benim düsüncem.